ViaSMS – půjčka, která dokáže pomoci

Nižší příjmy ve spojení s hypotékou, dlouhodobými půjčkami, různými pojistkami, zvyšujícími se cenami potravin, benzínu a dalšího zboží způsobují, že stále více českých rodin žije v systému „od výplaty k výplatě“.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 3.10.2014 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Překvapením potom není, že pokud se v měsíci objeví byť jen jeden nečekaný výdaj, dostávají se lidé do finančních problémů. V České republice i proto začaly fungovat speciální rychlé půjčky před výplatou. Jednou z nich je ViaSMS, která si zaslouží pozornost hned z několika důvodů.

ViaSMS je super rychlé řešení

Přívlastek rychlý dostává u ViaSMS opravdového významu. Jako jedna z mála se tato půjčka může pochlubit tím, že klientovi bude požadovaná částka připsána do 15 minut na účet. Je proto šancí pro všechny, kdo potřebují získat peníze v co možná nejkratším čase. Půjčka před výplatou ViaSMS je určena na řešení nečekaných výdajů (může to být například nákup nového spotřebiče, úhrada složenek apod.). Získat ji mohou matky na mateřské, nezaměstnaní, osoby, které nemohou ručit a dokonce i lidé, kteří mají záznam v registru dlužníků.

Online a s vlastní volbou

Půjčku je možné si sjednat online a to během několika minut. Stačí si zvolit částku a dobu splatnosti. Nejčastěji si lidé půjčují 1 až 4 500 Kč s dobou splatnosti 5 až 20 dní a zejména v situaci, kdy do výplaty zbývá jen několik dní. Vyplývá to z logiky věci, protože po výplatě mohou půjčku s jistotou splatit. ViaSMS má i tu výhodu, že není zatížena přehnaně vysokým úrokem. Například při částce 1 000 Kč s dobou splatnosti 30 dní, je nutné vrátit jen 1 276 Kč.

Řešení i v nepříjemné situaci

Pokud se stane, že dlužník nebude moci splácet, je připraveno efektivní řešení. Společnost Via SMS s.r.o., která rychlé půjčky před výplatou nabízí, umožňuje vytvořit individuální splátkový kalendář a možné je i prodloužení doby splatnosti za velmi výhodných podmínek.