Správa bytů a domů: služba, která přináší mnoho výhod

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.8.2019 | Reality, bydlení

Pojem správa bytů a domů je v poslední době skloňován stále častěji. Zčásti za to může fakt, že čím dál více lidí chápe, že investice do nemovitosti vůbec není špatný nápad, zčásti je to i díky tomu, že je dnešní doba uspěchaná a hektická a jen málokdo má čas nemovitosti ve svém vlastnictví spravovat. A právě pro takové případy je tady tahle služba, která s sebou přináší celou řadu výhod.

Správa bytů a domů – o co jde?

Správa bytů a domů a je služba, kterou mimo jiné nabízí pražská realitní kancelář. Této službě se věnuje již více jak 10 let, má tedy bohaté zkušenosti, které jsou v tomto oboru vítány. Na oficiálních stránkách realitní kanceláře happyhouserentals.com se můžete podívat, jak to celé funguje. Ve zkratce vysvětlíme, že v rámci této služby se za majitele nemovitosti realitní kancelář postará o jeho nemovitost, případně nemovitosti.

Pro koho je služba vhodná?

Tahle služba je vhodná jak pro soukromé majitele, kteří například zdědili nemovitost, ale nechtějí ji využívat ani prodat. Stejně tak mohou tuto službu využívat developeři, kteří mají pod patronátem i vícero nemovitostí, o které se nechtějí nebo třeba nestíhají starat. Zároveň ještě nutno dodat, že je služba určena jak pro osoby žijící u nás v České republice, tak i pro osoby žijící v zahraničí, kteří zde u nás mají nemovitost.

Co všechno tahle služba zahrnuje?

V rámci této služby lze velmi stručně řečeno uvést, že se majitel nemovitosti nemusí vůbec o nic starat. Pokud byste chtěli znát konkrétní položky, které do služby správa bytů a domů zapadají, pak bychom zde mohli namátkově vyjmenovat například vybírání nájemného a přeposílání na bankovní účet majitele, držení kauce, zprostředkování údržby a úklidu, kontrolu všech řemeslných prací, dále pak detailní inventář bytu, podrobnou fotodokumentaci nebo třeba bezpečné uschování klíčů.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484