Vířivky a vany - relax pro každého

Zadavatel: Magieprirody.cz | 30.7.2015 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Hledáte firmu pro revitalizaci wellness centra nebo máte v plánu si pořídit vlastní wellness studio u Vás doma. Hledáte vodní dekorace pro vaši restauraci, bar, kancelář nebo kavárnu? Pokud ano, tak právě pro Vás je zde firma Eurowellness s.r.o., která se zajímá o revitalizace wellness center a prodej wellness výrobku. Takže pokud hledáte sauny, vířivky a vodní dekorace tak navštivte web www.spa-virivky.cz.

Pokud jste milovníkem saunováni a chcete si pořídit svoji privátní saunu, tak právě pro Vás je určeny tento web. Máte zde na výběr mnoho typů saun. Jedná se jak o klasické sauny tak i infrasauny, díky kterým si užijete relax každý den, bez nutnosti někam dojíždět.

Na tomto webu najdete přehledný e-shop, ve kterém si můžete vybrat Vaší vysněnou saunu. Ceny začínají na pár desítkách tisíc za menší sauny, pro míň lidí, ale naleznete zde sauny za pár stovek tisíc, které slouží jako luxusní doplňky milionářských domů nebo wellness center.

Pokud hledáte kvalitní vířivku tak jste taky na správném místě. Firma Eurowellness s.r.o. nabízí vířivky od firem EuroWellnessVilleroy &Boch a Jacuzzi. Vířivka nabízí relaxaci po 365 dní v roce tak proč si ji nedopřát.

Dále zde naleznete doplňky jako filtry pro vířivky, umělou trávu, chemické přípravky a další zboží, které je spojeno s wellness tématikou.

Novinkou na trhu jsou vodní dekorace. Jedná se o vodní sloupy a stěny, které vytváří luxusní prostředí ve vašem wellness centru, domě, kanceláři, baru nebo i kavárně. Tyto dekorace mají velmi kladné účinky na smyslové vnímání člověka. Odstraňuji stres a vytvářejí pocit pohody a klidu, díky kterému se bude zákazník cítit příjemně. Více najdete na http://www.spa-virivky.cz/vodni-dekorace01/.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz