GlobalPhone Corporation si pre ponúkanie služieb cloudovej zjednotenej komunikácie vybrala spoločnosť BroadSoft

Zadavatel: Marketwired, LP. | 30.7.2015

Prechod na plne riadené hosťovacie služby so sebou prináša možnosť rozšírenia o služby zjednotenej komunikácie a pobočkovej ústredne zahŕňajúce menšie a stredne veľké, ale aj veľké podniky

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb - 29. júl 2015) – Spoločnosť BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že GlobalPhone Corporation (Gphone) plánuje modernizáciu ponuky služieb svojej hosťovacej pobočkovej ústredne a zjednotenej komunikácie (UC), a to tak, že prejde na plne riadenú hosťovaciu službu BroadCloud®, ktorá spoločnosti Gphone umožní zrýchliť čas uvádzania komplexných služieb typu UC na trh k zákazníkom, pričom sa tým znížia počiatočné investície a skráti sa čas návratnosti tržieb za novú službu.

Kliknutím odošlite Tweet: GlobalPhone Corporation plánuje modernizáciu ponuky služieb svojej hosťovacej pobočkovej ústredne a #UC tým, že prejde na službu BroadCloudR BroadCloudR @BroadSoftNews http://ctt.ec/HD7u2+

GlobalPhone Corporation využíva už od roku 2004 platformu BroadWorks® na to, aby poskytovala služby pobočkovej ústredne malým a stredne veľkým podnikom na celom území Spojených štátov. Spoločnosť Gphone sa snažila nájsť cloudové riešenie, ktoré by jej umožnilo zväčšiť dosah v rámci existujúcich trhových segmentov a zároveň expandovať do väčších segmentov.

„Vďaka službe BroadCloud môže spoločnosť Gphone ľahko rozšíriť svoju obchodnú činnosť a pokrývať tak celý životný cyklus zákazníkov: od počiatočnej cenovej ponuky cez spustenie služby až po poskytovanie podpory s využitím integrovaných služieb UC,“ tvrdí Guy Jazynka, prevádzkový riaditeľ GlobalPhone Corporation. „Vďaka plynulému zahrnutiu týchto ďalších prvkov a funkcií sa môžeme zameriavať na väčších, technicky náročnejších zákazníkov a zároveň ponúkať našim súčasným zákazníkom k základným funkciám pridanú hodnotu.“

Súčasní aj budúci zákazníci GlobalPhone Corporation tak získavajú prístup k UC-One® – ide o plnohodnotný zážitok v rámci zjednotených komunikačných služieb, ktorý zlepšuje produktivitu čoraz mobilnejších zamestnancov tým, že všetky hlasové záznamy, videá, adresáre, záznamy hovorov a okamžité správy ukladá do jedinej aplikácie.

„Vďaka hosťovacím službám UC, pobočkovej ústredne a SIP trunkingu, ktoré poskytuje spoločnosť BroadCloud, budú zákazníci môcť v rýchlosti využívať inovatívne komunikačné služby a výhody, ktoré z nich plynú,“ dodáva Josh Holmberg, viceprezident predaja spoločnosti BroadSoft. „Spoločnosť GlobalPhone sa práve snaží rozšíriť svoje pole pôsobnosti z malých a stredne veľkých podnikov na väčších zákazníkov a nás nesmierne teší, že si na realizáciu tohto plánu vybrala práve BroadCloud.“

Vyhlásenia zamerané do budúcnosti:
Táto tlačová správa obsahuje vyhlásenia zamerané do budúcnosti v zmysle Zákona o reforme súdnych sporov v oblasti súkromných cenných papierov z roku 1995. Tieto vyhlásenia zamerané do budúcnosti možno rozpoznať na základe používania termínov a fráz, ako je napríklad „plánovať“, „umožniť“ alebo iné podobné termíny a frázy. Okrem toho môžu obsahovať vyhlásenia ohľadom výhod vyplývajúcich pre zákazníkov spoločnosti GlobalPhone z toho, že využívajú služby riadené spoločnosťou BroadCloud v rámci ponuky služieb dodávaných koncovým používateľom spoločnosti GlobalPhone. Výsledky udalostí opísaných v týchto vyhláseniach zameraných do budúcnosti budú závisieť od známych a neznámych rizík, nejasností aj iných faktorov, ktoré môžu spôsobiť to, že naše aktuálne výsledky sa budú materiálne líšiť od výsledkov uvedených v našich vyhláseniach zameraných do budúcnosti, pričom tieto rozdiely môžu zahŕňať napríklad finančné alebo iné výhody pre spoločnosť BroadSoft vyplývajúce z využívania riadených služieb spoločnosti GlobalPhone v rámci ponuky jej produktov, ako aj faktorov uvedených v časti „Rizikové faktory“ Formulára 10-K spoločnosti BroadSoft na rok končiaci 31. decembrom 2014, ktorý dňa 25. februára 2015 zaregistrovala Komisia pre výmenné operácie a cenné papiere (SEC), a v iných dokumentoch zaregistrovaných prostredníctvom SEC. Všetky informácie v tejto správe sú aktuálne ku dňu 29. júla 2015. Ak to nie je právne stanovené, spoločnosť BroadSoft nie je povinná zo žiadnych dôvodov verejne aktualizovať žiadne tu uvedené vyhlásenie zamerané do budúcnosti tak, aby toto vyhlásenie prispôsobila konkrétnym výsledkom alebo zmenám očakávaní.

O spoločnosti BroadSoft:
Spoločnosť BroadSoft je popredný poskytovateľ softvérov a služieb, ktoré umožňujú poskytovateľom mobilných sietí, pevných sietí a káblových služieb ponúkať unifikované komunikácie prostredníctvom internetového protokolu. Základná komunikačná platforma spoločnosti umožňuje sprostredkovanie širokého okruhu firemných a spotrebiteľských hovorov, správ a spojených komunikačných služieb, vrátane pobočkovej telefónnej ústredne, videohovorov, textových správ a konvergovaných služieb mobilných a pevných sietí.

Ďalšie informácie nájdete na stránke http://www.BroadSoft.com.

O GlobalPhone Corporation:
GlobalPhone Corp. (Gphone) vznikla v roku 1995 a je to spoločnosť v súkromnom vlastníctve bez dlhov. GlobalPhone je združeným dodávateľom so sídlom vo Falls Church vo Virgínii na predmestí Washingtonu, DC, ktorý svoje služby poskytuje tisíckam zákazníkov v USA aj iných krajinách. Jej služby zahŕňajú hosťovacie služby pobočkovej ústredne, služby SIP Trunk, posielanie faxov a e-mailov, konferenčné hovory, riešenia pre call centrá a množstvo služieb pre diaľkové hovory, ako sú napríklad predplatené alebo fakturované telefónne karty, medzinárodné spätné volania a medzinárodné čísla s priamou voľbou.

KONTAKTNÉ INFORMÁCIE

Mediálne kontakty:
Brian Lustig
PR zo spoločnosti Bluetext pre spoločnosť BroadSoft
+1 240.720.0625
jkiang@broadsoft.com

Vzťahy s investormi:
John Kiang, CFA
spoločnosť BroadSoft, Inc.
+1 240.720.0625
jkiang@broadsoft.com

Marketwired, LP.