Korporace GlobalPhone si vybrala BroadSoft pro obchodní nabídku Cloud Unified Communications

Zadavatel: Marketwired, LP. | 30.7.2015 | Telekomunikace, IT

Migrace k plně hostované službě BroadCloud poskytuje možnost rozšíření služeb UC a PBX z malých a středních podniků na velké

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb - 29. července 2015) - Společnost BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že korporace GlobalPhone (Gphone) provede upgrade své hostované nabídky PBX a Unified Communications (UC) migrací na plně řízenou hostovanou službu BroadCloud®, která společnosti Gphone umožňuje urychlit čas dodávek na trh u komplexních služeb UC svým podnikovým zákazníkům, s minimalizací počáteční investice a urychlením doby pro výnosy z nové služby.

Klikněte pro Tweet: Korporace GlobalPhone provede upgrade své hostované nabídky PBX & #UC migrací k BroadCloudR @BroadSoftNews http://ctt.ec/HD7u2+

Korporace GlobalPhone již od roku 2004 zdokonaluje platformu BroadWorks® pro dodávky hostovaných služeb PBX malým a středním podnikům v celých Spojených státech. Společnost Gphone hledala cloudové řešení, které by firmě umožnilo přizpůsobovat nabídky v rámci stávajících segmentů trhu a rovněž expandovat do segmentů větších podniků.

„Služba BroadCloud společnosti Gphone umožňuje naše podnikání snadno přizpůsobovat, při současném pokrytí celého životního cyklu podnikového zákazníka, od počáteční poptávky po aktivaci služby a podporu integrovanými službami UC,“, řekl Guy Jazynka, vedoucí provozu GlobalPhone Corporation. „Bezproblémové zavedení těchto dalších charakteristik a funkcí nám umožní zaměřit se na větší, technicky sofistikovanější zákazníky, a zároveň nabídnout našim stávajícím zákazníkům soubor funkcí s přidanou hodnotou.“

Stávající a potenciální podnikoví zákazníci korporace GlobalPhone nyní získají přístup ke službě  UC-One® -- plné zkušenosti se sjednocenou komunikací, která zvyšuje produktivitu pro čím dál mobilnější pracovní sily, zpřístupněním hlasových služeb, videa, obchodních adresářů, zápisníků hovorů a rychlého zasílání zpráv a přítomnosti na jediné aplikaci.

„Hostované propojovací služby UC, PBX a SIP společnosti Gphone, řízené službou BroadCloud, poskytnou jejím obchodním zákazníkům schopnost rychle využívat a získávat výhody z inovačních komunikačních služeb,“ dodává Josh Holmberg, viceprezident pro prodej společnosti BroadSoft. „Společnost GlobalPhone může nyní přizpůsobovat nabídku od malých a středních podniků až po velké podnikové zákazníky a jsme velmi potěšeni, že si pro ukotvení této nabídky vybrali BroadCloud.“

Výhledová prohlášení:
Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení ve smyslu zákona o reformě sporů o cenných papírech z roku 1995. Tato výhledová prohlášení mohou být identifikována s pomocí použití terminologie, která zahrnuje slova jako „bude“ a „umožní“ a podobné výrazy nebo srovnatelnou terminologii, mimo jiné, prohlášení o výhodách pro zákazníky společnosti GlobalPhone plynoucích z používání řízených služeb BroadCloud v nabídce služeb společnosti GlobalPhone jejím koncovým uživatelům. Výsledek událostí popsaných v těchto výhledových prohlášeních podléhá známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným faktorům, které mohou způsobit, že se budou skutečné výsledky výrazně lišit od výsledků v těchto výhledových prohlášeních předpokládaných, zejména včetně finančních a jiných výhod pro společnost BroadSoft, které plynou z použití řízených služeb BroadCloud společností GlobalPhone v této nabídce produktu, a faktorům obsaženým v části „Rizikové faktory“ formuláře 10-K společnosti BroadSoft za rok končící dnem 31. prosince 2014, který byl dne 25. února 2015 podán u  Komise pro burzu a cenné papíry (SEC) a je uložen s ostatními spisy společnosti BroadSoft u SEC. Všechny informace v této tiskové zprávě jsou k datu 29. července 2015. Pokud tak nevyžaduje zákon, společnost BroadSoft nepřebírá žádnou povinnost jakákoli zde učiněná výhledová prohlášení z jakéhokoli důvodu veřejně aktualizovat, aby provedla prohlášení o skutečných výsledcích nebo změnách svých očekávání.

O společnosti BroadSoft:
Společnost BroadSoft je přední poskytovatel softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům mobilních, pevných a kabelových služeb nabízet sjednocené komunikace prostřednictvím jejich internetových sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje dodávat širokému spektru podniků a zákazníků služby volání, posílání zpráv a společné komunikace, včetně soukromých pobočkových ústředen, video volání, textových zpráv a konvergovaných mobilních a pevných služeb.

Další informace viz http://www.BroadSoft.com.

O korporaci GlobalPhone:
Společnost GlobalPhone Corp. (Gphone) byla založena v roce 1995 a jedná se o společnost v soukromém vlastnictví, se zisky a bez dluhů. Společnost GlobalPhone je přenosová společnost založená na budovách, se sídlem ve Falls Church, Virginia, čtvrti města Washington, DC, která poskytuje služby tisícům zákazníků v USA i jiných zemích. Mezi služby patří služba hostované PBX, propojovací služba SIP, faxová a emailová služba, konferenční volání, řešení pro call centra a různé dálkové telefonní služby, jako předplacené a následně placené telefonní karty, mezinárodní zpětné volání a mezinárodní bezplatná čísla.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Kontakt pro média:
Brian Lustig
Bluetext PR for BroadSoft US
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com

Vztahy s investory:
John Kiang, CFA
BroadSoft, Inc.
+1 240.720.0625
jkiang@broadsoft.com

Region: Svět