Nechte své tělo hýčkat v lázeňském městě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.6.2018 | Cestování, gastronomie

Vytrhněte svou pozornost z každodenního stereotypu a obraťte svou mysl k relaxu a odpočinku. Karlovy Vary jsou městem známým pro své léčivé teplé prameny a neodolatelnou architekturu, která potěší nejednoho návštěvníka. Právě díky klidu tohoto města zde působí wellness centrum v hotelu Green Paradise, kde se můžete nechat rozmazlovat, jak dlouho si budete přát.

Příjemné ubytování v malebném městě

Zarezervovat si hotel v Karlových Varech může být tím nejlepším rozhodnutím právě pro vaše zdraví. Ubytování plné luxusu totiž perfektně doplní romantické okolí jako stvořené pro dlouhé procházky. Nezáleží na tom, zda vyrazíte sami, s partnerem nebo i celou rodinou, protože se v tomto městě zkrátka nudit nebudete. Ochutnávat můžete z mnoha léčivých pramenů, prohlížet zajímavá muzea a kulturní památky. Pokud si však přejete zůstat raději v pohodlí hotelu, využijte ze široké nabídky wellness služeb.

Relaxační rituály

Wellness v Karlových Varech je skvělou variantou pro odpočinek uvnitř hotelu bez jediné starosti kolem. Šikovné ruce profesionálů se postarají, abyste se cítili jako v bavlnce. Jelikož se hotel nenachází přímo v centru, ale spíše opodál, uslyšíte šum lesa, zpěv ptáků a proud řeky, jež vás naladí na tu správnou vlnu. Pak už jen stačí vybrat si z nabídky několika služeb.

Pokud si chcete užít s partnerem pár chvilek ticha a klidu, bude nejlepší zvolit privátní whirpool nebo relaxační perličkové vonné koupele s čokoládovou, zázvorovou či kokosovou vůní. Především pány nadchne možnost vykoupat se v pivním zlatavém moku jedenácti stupňového Březňáku.

Šikovné ruce masérek se o vás mohou postarat po koupeli. Rašelinový zábal zad, aromatická masáž nebo parafínový zábal rukou uvolní tělo a ducha.

Ozdravné pobyty

V nabídce je mnoho nejen relaxačních služeb, ale také ozdravných kúr. Oxygenoterapie, inhalace minerální vody nebo relaxace v solné jeskyni vás postaví na nohy a vy se budete cítit jako znovuzrození.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484