Guerilla marketing zaujme svými nečekanými postupy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 30.6.2014 | Média, marketing

Hradec Králové (Pressweb) - Hledáte efektivní formu propagace pro vaši společnost? Vyzkoušejte guerilla marketing, který byť dnes již nepředstavuje žádnou velkou novinku, může být velmi efektivní. Guerilla marketing vznikl v roce 1984. Jedná se o nekonvenční formu marketingové činnosti, která je velmi oblíbená jak v Čechách, tak i ve světě. U nás služby v této oblasti nabízí společnost BON Media na svém webu www.pronajemlidi.cz.

Možná vás zajímá, na jakých myšlenkách se takový guerilla marketing zakládá a z čeho přesně se odvíjí. Tato forma marketingu by měla být šokující, extravagantní a také kontroverzní. Samozřejmě použité nástroje nemusí splňovat všechny tyto aspekty. Guerilla marketing je rovněž oblíbený pro svou příznivou cenu, jelikož jen tak si ho může dovolit téměř každý.

Firma BON Media v této oblasti spolupracuje například s hosteskami a s promotéry, kteří jí tak pomáhají se zajištěním reklamních kampaní. Ty se na míru přizpůsobí konkrétním požadavkům vašich zákazníků.

Témata: Guerilla marketing | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1