Ze zákona povinná revize plynového spotřebiče

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 30.12.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Plynové spotřebiče v posledních letech zaznamenaly jistý ústup, ale kvůli výhodám vytápění a vaření na plynu se zase vrací s plnou silou na trh. K nalezení jsou tak v řadách domácností, jejichž členové si často neuvědomují, že plynové spotřebiče jsou nejen praktické, ale pokud s nimi není zacházeno vhodným způsobem, mohou se stát i nebezpečnými. Revize plynového spotřebiče tak není jen nutností ale také rozumným opatřením, jak zabránit problémům s unikajícím propan butanem.

Povinnost revize plynového spotřebiče je navíc ukotvena zákonem. Podle české legislativy mohou revize plynového spotřebiče provádět jen certifikovaní pracovníci specializovaných firem, aby byla taková kontrola relevantní. Na trhu tak zájemce nalezne řadu společností, které takovou službu nabízí. Je však třeba pečlivě kontrolovat, že se jedná skutečně o zavedenou společnost, která provede revize plynového spotřebiče kvalifikovaně.

Příkladem takové firmy orientované na revize plynového spotřebiče je třeba velmi dobře zavedený Plynoservis Praha, na který se v tomto ohledu můžete zcela 100% spolehnout. Kromě revize plynového spotřebiče jednou za tři roky Vám mim to nabídnou také jednoroční kontroly plynových zařízení, prověření spotřebiče před uvedením do chodu, tlakovou zkoušku či servisní prohlídku.

Chcete si i vy být jistí, že žijete v domácnosti, která není jen komfortní, ale i bezpečná? Zavolejte si na revize plynového spotřebiče techniky, kteří se vyznají ve svém řemeslu. Plynoservis Praha vám rád pomůže také v případě čištění odpadů, instalatérských prací a jiných souvisejících služeb.

Obraťte se na profesionály a mějte klid od případných úředních protahovaček i od hrozby ohrožení vás samotných na zdraví. Pamatujte, že u unikajícího propan butanu stačí k opravdové katastrofě jediná jiskra.

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2