Svatební menu by nemělo chybět

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 30.12.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Chystáte svatbu a přemýšlíte, co vše musíte stihnout obstarat a zařídit? Svatební oznámení již máte skoro vymyšlené a přemýšlíte, co dál? Nezapomeňte na stavební menu! Jedná se o elegantní způsob, jak představit svatebčanům jídla podávaná na svatební hostině a věřte, že tímto okouzlíte opravdu každého. Společnost Pamas Bohémia Uherský Brod s.r.o. se zabývá nejen výrobou svatebního menu, ale také výrobou svatebních oznámení, novoročenek, promočních oznámení či zhotovováním fotoknih a vizitek. To vše v nejvyšší kvalitě s použitím výjimečných technologií.

Proč využít služeb zrovna této společnosti? Jedná se o profesionály v oboru téměř s dvacetiletou tradicí na trhu. Díky svým kvalitním službám a skvělému servisu si firma získala velkou přízeň nejen v Čechách, ale obsazuje přední příčky také na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku. Každým rokem je jejich nabídka rozšiřována a tak můžete neustále vybírat z těch nejnovějších svatebních menu a oznámení. Sám majitel společnosti říká: „Naším cílem je uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka, proto svou výrobu stále rozšiřujeme o nové technologie tisku a moderní zařízení. Každoročně se účastníme školení a výstav, kde přicházíme i do přímého kontaktu s konečným zákazníkem. Tak můžeme výrobu přizpůsobit jeho požadavkům a momentální poptávky na trhu.“ Společnost byla navíc oceněna významnými oceněními (např. Zlatá pečeť) za precizní grafické zpracování. Objednejte si svatební menu právě od nich a nebudete litovat!

Svatební menu si můžete „vytvořit“ dle svých požadavků. Tito profesionálové nabízejí možnost doladit si celkovou úpravu, včetně písma a barvy tisku. Je tak jen na Vás, jak bude svatební menu vypadat. Během tvorby se můžete kdykoli poradit s profesionály v oboru. Samozřejmostí pak je poslání návrhu na e-mail před samotným tiskem.

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2