Pizza krabice pro vaše hladové zákazníky

Zadavatel: BEOM.cz | 30.1.2019 | Cestování, gastronomie
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Už mnoho let patří naše milovaná pizza mezi královny v nabídce rychlého občerstvení. Stejně, jako hamburger nebo třeba párek v rohlíku! Nízké a tenké, křupavé těsto a na něm smetanový základ nebo kečupová, kořeněná omáčka. Způsobů, jakými pizzu obložit je pak nespočetně mnoho. Bezesporu jsou neoddělitelnou přísadou mozzarella nebo šunka. Tato italská pochoutka nahradí hlavní jídlo, oblíbená je nejen při obědě, romantické večeři, ale parádu udělá i na večírku s partou přátel.

Pizza krabice s potiskem

Díky široké sítí pizzerií je dnes naprosto běžné, že hladový zákazník zavolá svou objednávku a do hodinky má teplou, šťavnatou a výbornou pizzu přesně podle svého přání ve svém obýváku na stole. Pizza krabice v tomto případě představuje naprostou samozřejmost. Pizzerie je nakupují ve velkém, aby uspokojily desítky objednávek na rozvoz pizzy denně. Kvalitní krabice na pizzu nabízí i český internetový obchod Xobaly.cz a to za super velkoobchodní ceny. Vybírat zde můžete pizza krabice klasických rozměrů a to na malou (20 x 20 cm), středně velkou (32 x 32 cm) i velkou pizzu (40 x 40 cm). V sortimentu jsou jednak čisté krabice, na které si můžete případně nechat potisknout logo své firmy, nebo designové krabice na pizzu s potiskem.

Krabice na pizzu a další doplňky

Vybrat si zde můžete nejen klasické pizza krabice, které jsou z odolného papíru který neprosákne, ale například i oblíbené stojánky do pizza krabic, které zaručí, že se víko krabice nepřilepí na horkou, obloženou pizzu. Samozřejmostí v sortimentu jsou i termo tašky na pizzu, do kterých můžete naštosovat několik pizza krabic na sebe například v pořadí výdeje a vaše křupavé, lahodné pizzy zůstanou horké až do okamžiku, kdy si je zákazník doma otevře.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz