Zásobníky na toaletní papír

Zadavatel: BEOM.cz | 30.1.2019 | Obchod, e-commerce
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Značka exkluzivní kvality Katrin nabízí mnoho produktů. Velký podíl v sortimentu mají i zásobníky na toaletní papíry. Vyhovují všem nárokům a my vám nyní představíme, proč zvolit právě tahle!

Moderní zásobníky na toaletní papír

Nejnovější řada Katrin Inclusive nabízí propracované, moderní řešení. Designové oblé tvary, robustní a odolné zpracování zároveň. Vybírat můžete z elegantního bílého provedení nebo naopak z černých variant. Veškeré zásobníky na toaletní papíry pak lze kombinovat s dalšími produkty ucelené řady. Takže budete mít toalety a koupelny jednotně vybaveny stylovými pomůckami pro zkvalitnění hygienických podmínek.

Velké i mále zásobníky na toaletní papíry

V nabídce jsou různé druhy, které má internetový obchod KatrinCz.eu skladem. Od těch nejmenších až po takzvaně gigantické. Samozřejmě záleží na tom, jaký typ toaletního papíru zvolíte. Na výběr jsou zásobníky na toaletní papíry skládané, v roli, anebo unikátní řešení zvané Katrin System. Zvolit můžete i zásobníky na malé role toaletního papíru. Vždy záleží na tom, jaký prostor potřebujete vybavit. Ať už co se týká velikosti zásobníku, tak jeho designu. Například rozlehlé obchodní centrum má samozřejmě zcela jiné nároky než pokoj v hotelu, či toalety v luxusním divadle.

Elegantní i odolné zásobníky toaletní papír

Zkrátka značka Katrin nabízí důmyslné řešení a úžasné zásobníky na toaletní papír, které jsou moderní, funkční, praktické a přitom za super cenu. Kromě řady Katrin Inclusive najdete na internetovém obchodě i starší zásobníky z plastového nebo kovového provedení. Záleží jen na Vás, co si vyberete!

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz