Poslanecký Výbor pro zdravotnictví uspořádal seminář o pojištění cizinců

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 30.1.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - 28. 1. 2015: Na půdě Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky proběhlo setkání se zástupci ambasád na téma pojištění cizinců. Pojišťovna VZP, a. s. dostala příležitost prezentovat svoje „best practice“ zkušenosti.

V rámci semináře vystoupil Petr Honěk, náměstek Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, který vysvětlil, jak je v Česku organizovaná zdravotní péče, Tomáš Červinka, ředitel odboru výběru pojistného VZP ČR představil český systém veřejného zdravotního pojištění a právní stránku věci přiblížil advokát Jan Starý.

Za Pojišťovnu VZP vystoupil výkonný ředitel Robert Kareš, o možnostech zdravotního pojištění cizinců v Česku a o nekalých praktikách na pojistném trhu promluvil obchodní manažer pojišťovny Otakar Mareš.

Seminář se konal pod záštitou předsedy Výboru pro zdravotnictví profesora Rostislava Vyzuly a místopředsedy výboru doktora Jaroslava Krákory.

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3