Sedací souprava, jako dominanta interiéru

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 30.11.2014 | Reality, bydlení

Uničov (Pressweb) - Vánoce se blíží a vy máte poslední možnost poprosit Ježíška o vánoční dárek. Co třeba dárek, který oceníte nejen vy, ale celá vaše rodina? Ano, takovým dárkem může být třeba sedací souprava. Jak ale sedací soupravu vybrat, umístit a dekorovat, vám poradíme právě teď.

Bez sedačky ani ránu!

Sedací souprava je a vždy byla místem, kde se setkávala rodina a blízcí přátelé, odpočívalo se, relaxovalo a sledovali nejen filmy, ale i promítání z cest. Dá se říci, že sedací souprava je něco jako médium, díky kterému se rodina dorozumívá a je pospolu. Všimli jste si ale někdy, že rozsah komunikace a její plynulost nezávisí jen na zvoleném tématu, ale i umístění sedací soupravy? Může se to zdát poněkud směšné, ale je to tak. Pokud sedačku, spolu s křeslem umístíte do tmavého rohu a před ně dáte nehezký a hlavně obrovský konferenční stolek, nemáte šanci hosty udržet v příjemné náladě a zajistit plynulost konverzace. O to důležitější je vybírat sedací soupravu, která udrží komunikaci v prostoru.

Prvním pravidlem je: poohlédněte se po rohových sedacích soupravách. Rohové sedací soupravy vám i vaší návštěvě nabídnou příjemný komfort v podobě velkého počtu míst a příjemného rozhledu. Pokud navíc sáhnete po rozkládací rohové sedací soupravě, máte zajištěn spánek pro svou návštěvu. Myslete také na uspořádání. Rohová sedací souprava by měla být dominantou interiéru. Nezapomínejte ale, že by odtud měl každý návštěvník i člen rodiny vidět na televizi, popř. krb. Sedací souprava by měla být ústředním motivem, ze kterého lze dohlédnout na nejdůležitější prvky pokoje.

Důležitost umístění sedací soupravy není jen otázkou rozložení interiéru, ale také o úspěšnosti komunikace a délce pobytu návštěvy. Přeci jen člověk, který se nebaví, nemá náladu zůstávat déle. Proto se snažte vyhovět nejen svým požadavkům, ale takové požadavkům návštěvy.

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart