BroadSoft oznamuje kompatibilitu s Microsoft Lync a Microsoft Skype for Business

Zadavatel: Marketwired, LP. | 30.10.2015 | Telekomunikace, IT

Jeden z předních britských poskytovatelů telekomunikačních služeb, společnost BT Wholesale, nabídne kombinované řešení společností BroadSoft a Microsoft v oblasti sjednocené komunikace a kancelářské produktivity

PHOENIX, AZ--(Zveřejněno 28. října 2015) - Společnost BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že její řešení pro sjednocenou komunikaci a spolupráci BroadWorks®, BroadCloud® a UC-One® jsou nyní kompatibilní s aplikacemi Microsoft Lync a Microsoft Skype for Business, tedy se dvěma předními platformami pro zajišťování produktivity a spolupráce.

Tato vzájemná využitelnost přinese možnost využívat robustní, kontextově citlivé hlasové, obrazové a mobilní funkce a funkce pro sdílení obrazovek a souborů v rámci konferenčních, chatových a prezenčních platforem pro firmy poskytovaných společností Microsoft. Vše bude dostupné z jediného rozhraní.

Společnost BroadSoft využila softwarovou vývojářskou sadu od společnosti Microsoft, aby zajistila kompatibilitu svých řešení s aplikacemi Skype for Business, Skype for Business Online, Lync 2013 a Lync 2010. Jedná se o projev dlouhodobé strategie společnosti BroadSoft podporovat otevřené platformy a zajišťovat využitelnost svých řešení pro komunikaci a spolupráci s ostatními zařízeními, systémy a aplikacemi.

„Spolupracujeme s největšími značkami v oboru na vybudování jedinečného ekosystému vzájemně propojených řešení,“ uvedl prezident a výkonný předseda společnosti BroadSoft, pan Michael Tessler. „Tvrdě pracujeme na tom, aby poskytovatelé služeb i jejich zákazníci obdrželi taková řešení komunikace a spolupráce, která jsou kompatibilní se softwarem podporujícím produktivitu dle jejich výběru. Zároveň nedochází ke snížení rozsahu, spolehlivosti ani bezpečnosti poskytovaných služeb.“

„Společnost BT Wholesale je nadšená, že patří mezi první poskytovatele služeb, kteří přinesli kombinované cloudové řešení založené na BroadSoft UC-One a Microsoft Lync nebo Skype for Business britským distributorům,“ uvedl Steve Best, výkonný produktový manažer společnosti BT Wholesale. „Díky hluboké integraci našich výkonných řešení pro sjednocenou komunikaci a přenos hlasu ve vysokém rozlišení s cloudovými aplikacemi Microsoft Lync, Skype for Business a Office mohou naši distributoři oslovit velkou zákaznickou základnu společnosti Microsoft ve Velké Británii a nabídnout jí vynikající a inovativní řešení produktivity.“

Společnost BroadSoft předvede nové rozhraní spojující řešení společností BroadSoft a Microsoft tento týden během každoročně pořádané konference BroadSoft Connections 2015, která patří mezi největší události v oboru.

Pokud chcete sledovat všechny novinky z konference BroadSoft Connections, navštivte webovou stránku konferencea sledujte společnost na Twitteru.

O společnosti BroadSoft:

Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje dodávat širokému spektru podniků a zákazníků služby volání, posílání zpráv a kolaborativní komunikace, včetně soukromých pobočkových ústředen, video volání, textových zpráv a konvergovaných mobilních a pevných služeb. Další informace naleznete na adrese http://www.broadsoft.com.

O společnosti BT:

Cílem BT je využívat sílu komunikace, aby svět byl lepším místem k životu. Společnost patří mezi špičkové světové poskytovatele komunikačních služeb a řešení, přičemž obsluhuje zákazníky ve více než 170 zemích. Mezi základní aktivity patří poskytování síťových IT služeb v globálním měřítku, dále pak poskytování místních, národních a mezinárodních telekomunikačních služeb zákazníkům doma, v práci i na cestách, poskytování širokopásmového připojení k internetu, televizních a internetových produktů a služeb a komplexních produktů a služeb pro pevné a mobilní linky. Společnost BT je tvořena pěti podniky poskytujícími služby zákazníkům: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, BT Wholesale a Openreach.

Ve fiskálním roce skončeném 31. března 2015 vykázala společnost BT Group celkové tržby 17 979 milionů britských liber, přičemž zisk před zdaněním činil 2 645 milionů liber.

British Telecommunications plc (BT) je dceřinou společností skupiny BT Group plc a zahrnuje téměř všechny firmy a aktiva BT Group. Společnost BT Group plc je obchodována na burzách cenných papírů v Londýně a New Yorku.

Další informace naleznete na adrese www.btplc.com

Výhledová prohlášení:

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení ve smyslu zákona reformě sporů o cenných papírech z roku 1995. Tato výhledová prohlášení lze identifikovat podle termínů a frází typu „bude“, „může“, „zajistí“ a „umožní“ a podobných termínů a frází. Výhledová prohlášení mimo jiné obsahují výroky ohledně přínosů kompatibility služeb Microsoft Lync a Skype for Business s řešeními společnosti BroadSoft UC-One a ohledně schopnosti společnosti BroadSoft zajišťovat nová konkurenceschopná řešení zákazníkům svých poskytovatelů služeb. Výsledek událostí popsaných v těchto výhledových prohlášeních podléhá známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným faktorům, které mohou způsobit, že se budou skutečné výsledky výrazně lišit od výsledků v těchto výhledových prohlášeních předpokládaných, což zahrnuje mimo jiné finanční a jiné výhody pro společnost BroadSoft a její poskytovatele služeb, které plynou z kompatibility aplikací Microsoft Lync a Skype for Business se službou BroadSoft UC-One, a také faktorům obsaženým v části „Rizikové faktory“ formuláře 10-K společnosti BroadSoft za rok končící dnem 31. prosince 2014, který byl dne 25. února 2015 podán u Komise pro burzu a cenné papíry (SEC) a je uložen s ostatními spisy společnosti BroadSoft u SEC. Všechny informace v této tiskové zprávě jsou k datu 28. října 2015. Pokud tak nevyžaduje zákon, společnost BroadSoft nepřebírá žádnou povinnost jakákoli zde učiněná výhledová prohlášení z jakéhokoli důvodu veřejně aktualizovat, aby provedla prohlášení o skutečných výsledcích nebo změnách svých očekávání.

Kontakt pro média:

33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374