Na cesty s miminkem: Dětské krosničky a batohy

Zadavatel: Magieprirody.cz | 29.10.2014 | Obchod, e-commerce
dětské batohy

Ostrava (Pressweb) - Narození miminka je pro rodiče velkou událostí. Celý náš dosavadní život se změní a naše návyky se přizpůsobí k potřebám malého človíčka. Ale nemusíme se vzdávat všech našich radostí. Vyrazit s miminkem do hor nebo na zříceniny už dnes není problém. Jen je potřeba to správné vybavení.

Internet je plný různých nosítek a krosniček pro naše nejmenší. Bohužel ne všechny jsou vhodné. Některé mohou ohrozit zdraví a dokonce i život vašeho dítěte. Věnujte proto zvýšenou pozornost tomu jak a z jakého materiálu jsou krosničky udělané. Správná krosna či nosítko pro miminko by nemělo mít části, které se dají snadno uvolnit a dítě by je tak mohlo spolknout. Nesmí být z toxických materiálů a dítě by v nich mělo sedět pohodlně. Bezpečnostní popruhy se nesmějí samovolně uvolňovat, zařezávat a škrtit. Z kvalitně vyrobeného nosiče, vám dítě nemůže vypadnout, pokud ho zajistíte správně. Vybírejte proto krosničky a batohy, které splňují bezpečnostní požadavky na normu EN 13209-1 : 2004. Jedním z takovýchto výrobců je firma Littlelife - http://www.littlelife.com/  . která na trh dodává z nepřeberného množství produktů pro aktivní rodiče a děti.

V nabídce si můžete prohlédnout klasické nosiče na děťátko, které zajišťují pohodlí vám i dítěti. Díky patentovanému zádovému systému si můžete krosnu nastavit tak, aby vás záda nebolela ani po delší pěší tůře. Součástí krosny jsou i pláštěnka a stříška proti slunci. Krosny mají moderní sportovní design a jsou k dostání v nepřeberných barevných kombinacích. Vybrat si můžete od žluté, přes červenou, po sytě modrou.

Pokud jste o něco náročnější a nechce se vám na výlet nosit batoh a nosič na dítě zvlášť, jistě dáte přednost nosiči v kombinaci s batohem. Překvapí vás svou lehkostí a radost vám určitě udělají i vychytávky, jako jsou popruhy na upevnění hračky. Tato krosnička je vybavená 17 litrovým batohem, do kterého se vejde vše potřebné. Díky systému Anchor Point, který zajišťuje vyšší stabilitu krosničky, bude nakládání vašeho děťátka do nosiče mnohem pohodlnější a bezpečnější. Stejně jako předchozí model, má i tento nastavitelný zádový systém. Sedačka pro děťátko je anatomicky tvarovaná a vybavená polštářkem s potiskem. Díky tomu zajišťuje dokonalé pohodlí a bezpečí. Krosna je vybavená take řadou rukojetí a popruhů, které vám usnadňují její nasazování na záda. Krosnu určitě oceníte nejen na výletech do přírody, ale také napřídlad v přelidněných městech, kde je manipulace s kočárkem náročná.

Pokud máte doma většího cestovatele, který sám hravě zdolává horské stezky a lesní cesty. Podívejte se na dětské batůžky. Malí turisté si mohou vybrat s neuvěřitelného množství barev a ostudu jim batoh neudělá ani na výletě se školkou. Dětské batohy jsou vybaveny nastavitelnými polstrovanými popruhy, které zajistí, že batůžek na zádech dobře drží. Stabilitu batohu zajšťuje i hrudní popruh a díky síťovanému zádovému systému se dítě pod batohem nepotí. K batohu, jako příslušenství, získáte i praktické vodítko, které zajistí větší bezpečnost pro vašeho malého cestovatele. Všechny batohy jsou vybaveny reflexním lemováním na rukojeti. K dostání jsou v mnoha barevných variantách, takže si vyberou holky i kluci.

Ať už máte doma miminko, či tříletého cestovatele. Na e-shopu www.trekshop.cz si každý najde to správné vybavení pro radostné chvilky strávené v přírodě.

Obrázky:
PřílohaVelikost