Pro koho jsou vhodné extra savé průmyslové papírové utěrky?

Zadavatel: BEOM.cz | 28.8.2019
Autor fotografie:

Značka Katrin patří již dlouhá léta k předním výrobcům hygienických potřeb a hygienického vybavení. Díky velmi rozsáhlému sortimentu zde najdete produkty, které jsou vhodné i pro průmyslové výrobny. Jako například průmyslové papírové utěrky, kterých je na internetovém obchodě KatrinCz.Eu nepřeberné množství!

K čemu lze papírové utěrky využít?

Právě průmyslové papírové utěrky jsou oproti těm klasickým velice pevné a stále, co se materiálu týká. Nerozmočí se na kousky ani se celkově tolik nepromáčí, jako tradiční papírové utěrky, nebo ručníky, které známe. Díky moderním technologiím mají také velmi rychlé a dobré absorpční schopnosti a dokáží pojmout mnoho tekutin. Díky své pevnosti nezanechávají stopy vláken a proto jsou nejčastěji využívány v technických či laboratorních provozovnách.

Průmyslové utěrky lze využít k leštění, otírání nebo při práci s chemikáliemi. K dostání jsou od značky Katrin utěrky v klasických rolích a to i v několika barvách, nebo v praktickém boxu, ze kterého můžete snadno a pohodlně vytahovat jednotlivé listy. Vhodné jsou do automobilových dílen, ale i do lékařských ordinací. K utěrkám lze pořídit současně i volně stojící nebo nástěnné stojany, díky kterým zůstanou vždy na svém místě a zároveň dokonale čisté, připravené pro své využití.

Netkané průmyslové textilie Katrin využijete jistě také

K široké nabídce průmyslových utěrek je zde ještě další samostatná nabídka, která obsahuje netkané průmyslové textilie. Díky složení a výrobě jsou ještě pevnější a mají vyšší gramáž. Vynikají tedy proto ještě daleko větší stálostí a pevností materiálu, než klasické nebo i průmyslové utěrky. Na internetovém obchodě KatrinCz.Eu je můžete zakoupit taktéž v rolích nebo v praktických boxech. Na výběr je zde z několika barev.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz