VistaJet uzavírá nabídku nepodřízených nezajištěných cenných papírů v hodnotě 300 miliónů USD

Zadavatel: Marketwired, LP. | 29.5.2015 | Cestování, gastronomie

NEW YORK, NY a LONDÝN, VELKÁ BRITÁNIE – (Marketwired / Pressweb) – 27. května 2015) - Společnosti VistaJet Malta Finance P.L.C. a VistaJet Co Finance LLC, dceřiné společnosti VistaJet Group Holding SA („VistaJet“), dnes oznámily, že právě uzavřely svoji nabídku nepodřízených nezajištěných cenných papírů splatných v roce 2020 v hodnotě 300 miliónů USD představující celkovou výši jistiny 7,750 %. Úrok z těchto pětiletých cenných papírů je splatný pololetně k 1. červnu a 1. prosinci, a to od 1. prosince 2015. Záruku za cenné papíry poskytuje společnost na úrovni nepodřízených nezajištěných cenných papírů.

Čistý výnos z cenných papírů využije společnost VistaJet k nákupu letadle pro obecné korporátní účely v rámci probíhající globální expanze společnosti. Vydání cenných papírů je dalším potvrzením postavení společnosti VistaJet jako jedné z předních světových značek flotily letadel pro soukromé obchodní účely v soukromém vlastnictví a pomáhá společnosti uspokojovat významné a rychle rostoucí potřeby globálního cestování nejvyšších korporátních vedoucích pracovníků a zákazníků z řad vysoce bonitních klientů.

V rámci tohoto procesu získala společnost VistaJet první veřejná korporátní hodnocení úvěruschopnosti od firem Standard & Poors a Fitch, a to B+/Stable a B/Stable.

Thomas Flohr, zakladatel a předseda společnosti VistaJet, uvedl: „Vzhledem k tomu, že jsme tyto nástroje vydávali poprvé, velice nás potěšila poptávka a podpora této nabídky, která je dle našich informací první nezajištěnou obligací v USD v leteckém průmyslu.“

O společnosti VistaJet
 Společnost VistaJet byla založena v roce 2004 panem Thomasem Flohrem, dosud navštívila 180 zemí, přistála na 1 320 letištích po celém světě, registrovala 70 000 letů a přepravila 165 000 cestujících. Její jedinečný obchodní model poskytuje veškeré výhody vlastnictví soukromého tryskového letadla bez odpovědnosti nebo rizik vlastnictví aktiv.

V dubnu 2015 oznámila společnost VistaJet rozšíření svého předního postavení na globálním trhu v oboru soukromé letecké přepravy představením služeb letounu Challenger 3501 ve Spojených státech2. Flotila společnosti nyní zahrnuje pouze letouny Challenger a Global na všech klíčových trzích po celém světě. V listopadu 2014 otevřela společnost VistaJet svoji severoamerickou obchodní pobočku v New Yorku.

S výjimkou dceřiné společnosti, kterou dříve vlastnila společnost Bombardier, zakoupila a odebrala společnost VistaJet a spřízněné subjekty nejvyšší počet nových letounů určených k soukromé přepravě od společnosti Bombardier. Společnost VistaJet je proslulá po celém světě svou konzistentností a prvotřídní kvalitou služeb a jako jediný poskytovatel nabízí značkové letouny s jednotným vnějším vzhledem i designem kabiny v celé své flotile. Inovativní tržní strategie společnosti VistaJet zbavuje zákazníky břemene vlastnictví a zprostředkováním přepravy z místa na místo spojuje zákazníky ze všech koutů světa. Novinky a informace jsou k dispozici na adresewww.vistajet.com.

Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji nebo nabádání k nabídce koupit jakékoliv obligace nebo jiné cenné papíry, ani nepředstavuje žádnou nabídku, nabádání nebo prodej obligací nebo jiných cenných papíru, a to v žádném státě ani jiné jurisdikci, ve které by mohly být nabídka, žádost nebo prodej nezákonné.

1Registrované nebo neregistrované ochranné známky společnosti Bombardier Inc. nebo jejích dceřiných společností.
2Letouny ve vlastnictví společnosti VistaJet registrované v USA jsou provozované společností Jet Aviation Flight Services Inc. nebo jiným řádně licencovaným leteckým dopravcem. Společnost VistaJet a její dceřiná společnost v USA VistaJet US, Inc., nejsou přímými ani nepřímými americkými leteckými dopravci. Údržba letounů VistaJet registrovaných v USA je zajištěna v souladu s přísnými bezpečnostními normami USA, stanovenými agenturou Federal Aviation Administration (FAA).

Cenné papíry, o kterých se zde pojednává, nebyly a nebudou registrovány dle Zákona o cenných papírech z roku 1933 (v angl. the Securities Act) v platném znění (dále jen „Zákon o cenných papírech“), dle jakéhokoliv jiného amerického státního zákona o cenných papírech nebo zákonů jakékoliv jiné jurisdikce a nesmějí být nabízeny ani prodávány ve Spojených státech nebo americkým osobám nebo na účet nebo ve prospěch amerických osob (jak je stanoveno v Předpisu S (v angl. Regulation S) Zákona o cenných papírech) za nepřítomnosti registrace nebo příslušné výjimky z požadavků na registraci dle Zákona o cenných papírech a amerických zákonů o cenných papírech. Tyto cenné papíry se nabízejí a prodávají osobám, u kterých se důvodně předpokládá, že se jedná o kvalifikované institucionální investory (v angl. „qualified institutional buyer“) dle definice a ve smyslu Pravidla 144A Zákona o cenných papírech, osobám neamerického občanství v rámci zahraničních transakcí mimo Spojené státy americké ve smyslu Předpisu S Zákona o cenných papírech.

Informace:
Danielle Boudreau
VistaJet International
M: +44 7824144745
danielle.boudreau@vistajet.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›