Lávový nebo žulový kámen na gril? Vyberte si ten, co nepraská

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 29.5.2014 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Grilovací sezóna je v plném proudu, a tak bychom vám rádi poradili s koupí grilovacího kamene, který vám zajistí zdravější a pohodlnější grilování než obyčejná mřížka. Na grilovacím kameni si můžete zdravě připravit téměř cokoliv - od masa až přes zeleninu. Kvalitní grilovací kameny můžete zakoupit v e-shopu Grilmen.cz.

Vybírejte z bohaté nabídky lávových a žulových grilovacích kamenů. Ty žulové jsou navíc momentálně v akci. Sleva na světlé žulové kameny se pohybuje od 400 do 500 Kč. Můžete vybírat z kamenů v rámečku i bez něj. Pokud světlé provedení není přesně podle vašeho gusta, můžete si prohlédnout kameny tmavé.

Jestliže ale hledáte grilovací kámen, co nepraská, chtěli bychom vám doporučit kámen lávový. Praskliny na žulovém kameni grilování nijak neohrozí, mohou ale vyvolat špatný pocit a obavy z trvalého poškození kamene. Lávové kameny jsou sice o něco dražší, žádné praskliny na nich však nevznikají. Prodávají se v atraktivním tmavém provedení.

Témata: gril, grilování | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1