Pracovní Bundy – Ochrana za všech podmínek

Zadavatel: Topranker.cz s.r.o. | 29.4.2018 | Stavebnictví

V této kategorii naleznete pracovní bundy, které vám zajistí pohodlí za každého počasí. Ochrání vás nejen proti chladu, ale i proti dalším nepříznivým povětrnostním vlivům. To oceníte zejména v případě, kdy vám vaše zaměstnání ukládá povinnost pracovat dlouhodobě venku – za jakýchkoliv podmínek.

Pestrá nabídka

Nabízíme vám ochranné bundy pro nošení v zimě, ale i během ostatních období roku. Vyberete si u nás bundu takovou, která bude vyhovovat vašim požadavkům. Součástí nabídky jsou bundy vhodné i pro profese, které kladou na zaměstnance opravdu vysoké nároky. Naše modely využijete při práci, ale díky jejich vzhledu se nebudete za jejich nošení stydět ani běžně na veřejnosti.

Praktické zpracování

Bundy jsou koncipovány tak, aby byly schopny plnit požadavky, které můžete mít při výkonu velmi různorodých činností. Lze si u nás vybrat bundy s prodlouženou zadní částí, větruvzdornou vrstvou, odepínacími rukávy nebo zvýšeným zatepleným límcem. Některé tkaniny bund z naší nabídky jsou též odolné vůči olejům, naftě, ropě a ropným produktům. K zajištění zvýšené viditelnosti slouží ochranné bundy s reflexními prvky a lemováním.

Pracovní Bundy – V dešti i v mrazu

Z naší nabídky můžete vybrat bundy vhodné i do velmi chladného počasí. Při sychravém počasí nebo v jarním dešti oceníte modely z nabídky softshellových bund.

Zimní pracovní bundy

Při chladu a mrazu oceníte zboží z kategorie zimních pracovních bund. Obsahují více izolačních vrstev a jsou větruvzdorné. Mají zvýšený zateplený límec, který brání prochladnutí. U některých modelů využijete i odepínatelnou kapuci, stahovací šňůry pro nastavení jejich šířky nebo rukávy zajišťující volný pohyb.

Softshellové pracovní bundy

Zejména při práci na jaře a na podzim uvítáte praktické softshellové bundy. Mají odepínatelné kapuce, rukávy zatahovatelné na suchý zip a dostatek uzavíratelných kapes. Vrchní vrstva je tvořena polyesterem a spandexem s nepromokavou úpravou, pod ním se nachází termoplastická polyuretanová membrána a vnitřní fleecová vrstva.

Důvěryhodný partner

Díky širokému výběru u nás naleznete ideální oblečení do zaměstnání. Jelikož jsme dlouholetým předním českým výrobcem pracovního oblečení a oficiálním distributorem světoznámých firem, s důvěrou se na nás můžete obrátit.

Topranker.cz s.r.o.
Pod pekárnami 245/10