Plastová střešní okna - udělejte své podkroví obyvatelné

Plastová střešní okna
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 29.3.2017

Praha (Pressweb) - Víte, že se dá podkrovní nebo půdní prostor proměnit v útulné obyvatelné místnosti? Stačí tam přivést světlo a zajistit, aby plastová střešní okna vyhovovala všem požadavkům na pohodlné bydlení. A jaké to jsou? Plastová střešní okna musí mít dostatečné rozměry, abyste dobře viděli i v nejzazším koutu, musí být vodotěsná, dobře izolovaná vůči chladu, měla by zajistit pohodlné větrání, a co je důležité, měla by být bezúdržbová. Například u oken značky TOSO správnou izolaci zajišťuje pětikomorový systém vyplněný patentovanou izolací. Tato plastová střešní okna mají tvrzená dvojskla plněná argonem a estetický okenní lem.

Plastová střešní okna musí odpovídat podkrovnímu prostoru

Světlo je v obytné místnosti velmi důležité. Plastová střešní okna musí mít skleněnou plochu velkou minimálně 10 % podlahové plochy. Je také vhodné umístit je na místech, kde je světlo nejvíce potřeba, například v blízkosti kuchyňské linky nebo jídelního stolu. I když je dvojsklo plněné argonem dobrým izolantem, v parném létě se sklo zahřívá a do místnosti se tak dostává příliš teplené energie. Proto je dobré osadit plastová střešní okna vhodnými žaluziemi. V podkroví nemusí být vždy jen obytná místnost, kvůli větrání či práci na střeše se však hodí střešní výlezy.

Střešní výlezy pro větrání i komfortní práci na střeše

Střešní výlezy slouží pro osvětlení půdního prostoru, větrání a k přístupu na střechu. V dnešní době, kdy je nutné provádět pravidelné kontroly komínů, jsou střešní výlezy nezbytností. Je to komfortní způsob, jak se dostat na střechu, než pomocí žebříku ze země. Střešní výlezy značky TOSO se vyrábějí s tvrzeným dvojsklem a s lemováním které lze použít pro každý typ střechy a krytiny. Zákazník si podle potřeby může zvolit otvírání spodní nebo boční. Křídlo má pro otvírání dvě polohy. Střešní výlezy se vyrábějí z kvalitního dřeva severské borovice.

Témata: střešní výlezy, výlezy ze střechy, Plastová okna, plastová okna levně

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2