Velkoplošný tisk

Zadavatel: Magieprirody.cz | 29.2.2016 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Hledáte tu pravou firmu pro tisk plakátů velkých rozměrů? Pokud ano, tak máme pro Vás tip. Jedná se o velice kvalitní firmu, která se zajímá o velkoplošný tisk.

Společnost UV STAR printing company s.r.o je profesionální firma, působící v oblasti polygrafické a reklamní produkce s víceletými zkušenostmi na českém trhu. Společnost UV STAR disponuje vlastními výrobními technologiemi.

Tým této firmy tvoří kreativní myslící odborníci, nadchnutí pro svou práci a vstřícní požadavkům i představám klientů. Každý klient je pro společnost UV STAR printing company s.r.o velkou výzvou a přínosem, co se odráží v individuálním přístupu k realizaci každého projektu. Z výsledků práce společnosti profitují lídři na trhu v mnoha odvětvích, společnost se svými dlouholetými zkušenostmi přičinila o růst a pokrok mnoha jejich dlouholetých obchodních klientů.

Společnost sama má ambici pokračovat a zvyšovat svůj tržní podíl na trhu polygrafické a reklamní produkce. Růst firmy a zvyšování její konkurenceschopnosti v historii společnosti způsoboval vždy nákup nové technologie. Téměř s každým nástupem technologie byl potřebný i nový personál nebo alespoň jejich zaučení pro práci s novou technologií a postupem času i prostorové zvětšování firmy.

Tato firma nabízí velkoplošný tisk s pomocí UV Led digitální technologií. Ať už tisknete pravidelně nebo občas, mají pro Vás připravené řešení - kvalitní, konzistentní velkoplošný tisk na nejrůznější druhy materiálů od papírů přes plátna až po fólie a to vše ve vysoké kvalitě tisku.

Tato společnost taky tiskne i na nesavé materiály, jako jsou lentikulární fólie, PVC samolepky, PVC/PETG/PP fólie a jiné materiály. K tisku používají velice kvalitní tiskárny, které jsou zárukou kvalitního tisku.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz