Let balónem: Vzhůru do výšin

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 2.9.2015 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Závěr mého studia vysoké školy byl velkolepý, ovšem v porovnání s dárkem, který jsem dostala odměnou, zcela ztratil svůj lesk. Za vysokoškolský titul inženýra jsem si vysloužila let balónem! Rodiče mi tento zážitek zakoupili u společnosti Lety balonem s.r.o., což je jedna z největších společností v České republice provozujících lety balonem a ve svém oboru to jsou opravdoví profesionálové. Díky propracovanému systému několika poboček mohou výletníci letět s pilotem, jenž danou oblast zná jako své boty, čímž ještě více umocní zážitek z letu.

Z nabídky společnosti Lety balonem s.r.o. si vybere zaručeně každý. Absolvujte let balonem nad Prahou a prohlédněte si krajinu tak trochu z jiné perspektivy.

Zakoupit si můžete letenku pro dvě osoby, což může být skvělá příležitost zažít něco nevšedního s nejlepší kamarádkou nebo kamarádem. Dále je v nabídce letenka speciál romantic, která zaručí, že v balónovém koši nebude kromě pilota už nikdo jiný, než vy a vaše drahá polovička. Není lepší místo, čas a způsob jak žádat o ruku, než právě vysoko nad pevnou půdou, na dotyk nadýchaným oblakům. A do třetice nabízí zážitková společnost letenku pro jednu osobu. A právě tuhle jsem dostala darem.

Profesionálové za slovo vzatí

U nás v rodině jsem považována za nejstatečnější já, ovšem když jsme dorazili na místo startu, kde nás mimochodem dovezli pracovníci společnosti, coby součást ceny letenky, a já pak viděla vzdouvající se balón, klesla mi brada. Vybrala jsem si let balonem nad Karlštejnem a bylo to tak nádherné, a přesto respekt vzbuzující. Když jsem pak nastoupila do koše a balón se už, už odlepoval od pevné země, rozklepaly se mi kolena. Nebylo to ze strachu, to ne! Obrovské vzrušení bylo příčinou, že jsem se chvěla po celém těle. Z profesionálního pilota vyzařovala zkušenost, všechny úkony prováděl s takovou lehkostí a grácií, až to vzbuzovalo dojem, že pilotovat balón není nic složitého. Jak balón stoupal vzhůru, připadalo mi stále více, jako bych starosti všedních dnů nechala tam hluboko pod námi, kde teď už vypadaly jako titěrní mravenečkové.

Krajina Pálavy je nádherná sama o sobě, s balónem nad hlavou však dostala nevšední kouzlo, na které budu vzpomínat už navždy!