Mini segway jako vánoční dárek

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.11.2016 | Obchod, e-commerce

Lámete si hlavu nad vánočními dárky pro své nejbližší a rádi byste něco originálního a neokoukaného? Potom je pro vás vhodným řešením právě mini segway!

Co je to mini segway?

V mnoha zejména větších evropských městech se dnes už běžně setkáte s nevšedními vozítky segway. Umožňují turistům rychlejší přesun po městech a památkách, než kdyby chodili pěšky. V mnoha městech je využívají také policisté a jiné bezpečnostní hlídky. Mini segwaye neboli hoverboardy jsou jejich zmenšenými sourozenci, chybí jim pouze řídítka. Mini segway je moderní dopravní prostředek, který je skvělé využít například při cestě do práce nebo do školy. Jeho váha je mnohem menší u klasického segwaye a proto je s ním mnohem lepší manipulace a je možné jej jednoduše přenést.

Hoverboard, aneb menší sourozenec

Hoverboard je výborným dárkem pro celou rodinu, pro mladší členy i pro dospělé. Jejich ovládání je velmi jednoduché a přinesou jistě spoustu zábavy. Tyto dvoukolové elektrické prostředky jsou určené pro jednu osobu a ovládají se přenášením vlastní váhy. Ovládání je založeno na balancování vlastním tělem a přenášením váhy, tudíž při jízdě na něm zapojíte spoustu svalů a budete si tak zlepšovat i svoji kondici, byť vám hoverboard nahradí chůzi. Hoverboard funguje na akumulátorový pohon a na jedno nabití je na něm možné ujet až 20 km, musí se ovšem pravidelně nabíjet. Při jízdě na hoverboardu je nutné dodržovat bezpečnost stejně jako na kole nebo kolečkových bruslích, proto je nutné zároveň s ním pořídit i helmu a chrániče.

Dárek, kterým potěšíte

Hoverboard si můžete vybrat z opravdu velké nabídky, budete mít na výběr jednobarevné, různě namíchané barvy nebo vzory. Mini segway neboli hoverboard je opravdu výborným dárkem pro celou rodinu a jeho pořízením budou jistě potěšeni všichni její členové.

Region: Ústecký kraj

MediaUp Agency s.r.o.