Společnost Windstream realizuje jeden milión licencí SIP Trunk na infrastruktuře BroadSoft

Zadavatel: Marketwired, LP. | 28.10.2015 | Telekomunikace, IT

Lídr na trhu služeb SIP Trunking v USA dosahuje milníků nasazením svých řešení ve 48 státech

PHOENIX, AZ – (Marketwired / Pressweb – 27. října 2015) – Společnost BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že společnost Windstream Communications Corp. (NASDAQ: WIN) využila infrastrukturu založenou na platformě BroadWorks společnosti BroadSoft k dosažení nového významného milníku. Společnost Windstream dosud nasadila více než jeden milión připojení SIP Trunk u podniků napříč 48 státy Spojených států amerických, což představuje špičkovou mírů růstu v oboru. Díky tomu získala společnost Windstream dle oborových analytiků Frost & Sullivan přední postavení v podílu na trhu se službami SIP Trunking.

Oznámení přišlo tento týden během konference BroadSoft Connections, každoroční globální konference uživatelů společnosti BroadSoft, která je jednou z největších svého druhu v tomto oboru.

Společnost BroadSoft stojí za technologickým obsahem mnoha nabídek společnosti Windstream – od připojení Trunk až ke cloudovým ústřednám PBX a službám sjednocených komunikací. Vedení společnosti Windstream naznačilo, že technologie BroadSoft je klíčovým hnacím motorem, který společnosti Windstream pomáhá v prostředí silné konkurence budovat a zachovat si přední postavení na trhu a získat ocenění za vynikající růst v oblasti služeb VoIP Access a SIP Trunking v regionu Severní Ameriky od analytiků Frost & Sullivan, a to tři roky po sobě.

„BroadSoft je skálopevnou platformou pro společnost Windstream i pro její zákazníky,“ uvedl Art Nichols, viceprezident společnosti Windstream pro oblast architektury a technologie. „Doba provozuschopnosti a vzájemná spolupráce jsou pro růst našeho podnikání zcela zásadní a společnost BroadSoft vyniká v obou směrech. Neustále inovují a dokážou zajistit, aby všechny technologie našich sítí pracovali jako součást jediného ekosystému řešení BroadSoft.“

„Věříme, že vynikající výsledky společnosti Windstream nejsou překvapením a že společnost Windstream se při vývoji síťové infrastruktury a řešení pro zákazníky rozhodla chytře,“ uvedl Taher Behbehani, ředitel pro marketing společnosti BroadSoft. „Během uplynulého desetiletí jsme mohli být svědkem toho, jak společnost Windstream konsolidovala různé zastaralé platformy do jediného jádra řešení BroadSoft a vytvářela lákavé nové nabídky, které reagovaly na potřeby trhu. S nadšením se těšíme na to, co přinese další desetiletí.“

Chcete-li sledovat všechny novinky z konference BroadSoft Connections, navštivte web konference a sledujte společnost na Twitteru.

O společnosti BroadSoft:

Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje zajištění řady podnikových a spotřebitelských telefonických komunikací, zasílání zpráv a kolaborativních komunikačních služeb, a to včetně pobočkové telefonní ústředny (PBX), videohovorů, textových zpráv a sblížených služeb mobilních a pevných linek. Další informace naleznete na webu http://www.BroadSoft.com.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení ve smyslu zákona reformě sporů o cenných papírech z roku 1995. Tato výhledová prohlášení mohou být identifikována s pomocí použití terminologie, která zahrnuje slova jako „umožňuje“, „dokáže“ a obdobné výrazy nebo srovnatelnou terminologii a zahrnují, mimo jiné, prohlášení týkající se výhod používání platformy BroadWorks při prodeji a nasazení licencí SIP Trunk společností Windstream. Výsledek událostí popsaných v těchto výhledových prohlášeních podléhá známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným faktorům, které mohou způsobit, že se budou skutečné výsledky výrazně lišit od výsledků v těchto výhledových prohlášeních předpokládaných, zejména včetně finančních a jiných výhod pro společnost BroadSoft, které plynou z použití platformy BroadWorks poskytovateli služeb, a také faktorům obsaženým v části „Rizikové faktory“ formuláře 10-K společnosti BroadSoft za rok končící dnem 31. prosince 2014, který byl dne 25. února 2015 podán u Komise pro burzu a cenné papíry (SEC) a je uložen s ostatními spisy společnosti BroadSoft u SEC. Všechny informace v této tiskové zprávě jsou k datu 27. října 2015. Pokud tak nevyžaduje zákon, společnost BroadSoft nepřebírá žádnou povinnost jakákoli zde učiněná výhledová prohlášení z jakéhokoli důvodu veřejně aktualizovat, aby provedla prohlášení o skutečných výsledcích nebo změnách svých očekávání.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Kontakt pro média:

Brian Lustig
Bluetext PR za BroadSoft US
+1 301.775.6203

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›