Když je realitní kancelář více, nežli jen prodej a nákup nemovitostí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.7.2022 | Reality, bydlení

Prodej a nákup nemovitostí je zajisté mainstream, který se točí kolem aktivity realitních kanceláří již od jejich vzniku. Ono je vlastně i pravdou, že důvodem pro vznik prvních realitních kanceláří bylo právě ulehčení nákupů a prodejů v rámci realit.

Jenže od té doby už utekla spousta let a zatím co některé realitní kanceláře, především potom v menších městech, stojí na místě, tak se naše realitní kancelář řadí mezi ty progresivní. A proč progresivní Protože naše kancelář vám dokáže nabídnout opravdu mnohem více služeb, nežli jen nákupy a prodeje nemovitostí.

Pomůžeme vám s provozem nemovitosti

Kdo řekl, že nemovitost generuje atraktivní peníze jen při svém prodeji nebo nákupu? Ona nemovitost dokáže generovat opravdu výborné zisky už na základě toho, že vůbec existuje a funguje. Mnozí jsou ale z ponechání nemovitosti a pronájmů nesví, protože si uvědomují velkou sadu rizik a povinností, které z těchto aktivit také vycházejí.

Jenže proto je tady naše správně nemovitostí, konkrétně jako správa bytů, správa domů nebo dokonce i jako správa činžovních domů. Záleží jenom na tom, jakou službu si vyberete. Služba má ale za úkol stát za vámi ve všech situacích a pomoci vám řešit problémy tak, aby vaše podnikání bylo bezstarostné a stabilní.

Stěhování, příprava i rekonstrukce

Realitní kanceláře se ale za roky praxe dostaly už i na úroveň partnerů v oblasti samotného bydlení. I naše realitní kancelář happyhouse-sprava.cz vám proto nabídne celou řadu pomocných služeb, mezi kterými může být kupříkladu bezpečnostní dohled nad nemovitostmi, jejich údržba nebo dokonce i stěhování a základní stavební práce. Nemusíte se proto už otáčet na několik společností a u každého hledat jednu konkrétní službu. Naše realitní kancelář dokáže vaší nemovitosti nabídnout vše, co potřebuje pro pohodlný provoz.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484