Čeština pro cizince

Čeština je mateřským jazykem pro více než 10 milionů lidí žijících v malé zemi uprostřed Evropy, v České republice. Český jazyk však neslyšíte pouze tady, ale můžete jej slyšet i za jejími hranicemi. Česky mluví i řada cizinců. Ptáte se proč?
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 28.5.2015 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Ptáte se proč? Existuje proto mnoho důvodů. Kurzy češtiny pro cizince navštěvují kupříkladu cizinci studující na české vysoké škole; lidé, kteří k nám přijeli za prací; zahraniční majitelé firmy, lidé ze zahraničí s českými partnery; lidé, kteří v Česku mají přátele a také žadatelé o trvalý pobyt či české občanství.

Trvalý pobyt v České republice a České občanství

Velmi častým důvodem proto, proč se cizinci u nás účastní kurzů češtiny, je jejich zájem získat české občanství anebo trvalý pobyt. Obě tyto skutečnosti jsou totiž podmíněny získáním Osvědčení o znalosti českého jazyka, které cizinci vydá škola po úspěšném vykonání zkoušky.

Kurzy češtiny

Kde takové kurzy češtiny pro cizince absolvovat? Pokud hledáte spolehlivé školitele, obraťte se na Czech Language Training - Czech for Foreigners/Čeština pro cizince. Tato společnost se věnuje již 14 let výuce češtiny pro cizince. Jazyková škola Czech Language Training patří ke špičce v tomto oboru u nás. Každý měsíc nabízí v Praze více než 50 kurzů češtiny pro cizince. V nabídce mají intenzivní dvoutýdenní kurzy anebo měsíční standardní kurzy. Je jen na vás, jestli budete v dalších následujících kurzech pokračovat.

Proč se rozhodnout pro kurzy češtiny pro cizince u CZLT?

Důvodů je mnoho. Počínajíc od profesionálních lektorů, pokračujíc přes nabídku krátkodobých kurzů, poskytování slev na další kurzy, učení se v malých skupinách, perfektní vybavení učeben, Wi-Fi připojení, poskytování slev na učebnice, internetového koutku a studovny, možnosti úhrady kurzů prostřednictvím benefitních programů (Benefity, Benefity Café, Edenred apod.) a jiné. Po absolvování kurzu pak získáte Certifikát CLT.

Více o jazykové škole Czech language Training se dozvíte přímo na jejich webových stránkách: www.czlt.cz.