Boty na jaro i léto najdete na jednom místě

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 27.4.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - 20/4/2015: Jaké boty budou v módě letos na jaře a hlavně v létě? Pohodlné, trendy, stylové, tedy přesně takové, jaké každé z nás vyhovují. Stačí se podívat na stránky on-line nákupního klubu Stilago a vybrat si z široké nabídky obuvi světových značek, které přináší inspiraci na letošní sezónu. Najdete zde trendy modely bot od takových značek, jako jsou GEOX, Vagabond, Salamander, Guess, Clarks, Wrangler, GANT a dalších.

Stejně jako v minulých letech, také letošní sezóna bude především ve jménu pohodlí a módního vzhledu. Boty tak musí kombinovat příjemné a kvalitní materiály a trendový design. Záleží pak na každém z nás, jaké značce a typu obuvi dává přednost. Ideální možností, jak si vybrat z široké nabídky bot od světových značek, je výběr z pohodlí domova na internetových stránkách. Módní nákupní on-line klub Stilago přináší na svých stránkách nabídku více jak čtyř tisíc bot na jaro a léto 2015.

„Obuv patří k základní výbavě šatníku téměř každé ženy a tak se snažíme neustále rozšiřovat nabídku obuvi v našem nákupním klubu, aby si zde každá žena našla to své a mohla vybírat v klidu a pohodlí domova,“ uvádí Daniel Kreš, Country Manager SMFG CZ. „Nezapomínáme ani na obuv pro muže a děti, kteří nejsou o nic pozadu ve výběru kvalitní a značkové obuvi,“ dodává Daniel Kreš.

Jaké značky patří k letošním hitům a najdete je v nabídce Stilaga?

Buffalo London - úspěšná značka obuvi, kterou proslavila skupina Spice Girls. Timberland – americká módní značka, pro kterou je typická především ležérnost. Všechny modely naplno využijete ve svém volném čase a při sportovních aktivitách v přírodě. Lacoste - původně malá rodinná firma tenisty Reného Lacoste založená v roce 1933. Obuv tak spojuje elegantnost a sportovní look. GANT - světoznámá značka oblečení a obuvi, která se prodává v 70 zemích světa. GEOX – italská obuv, pro kterou je typické využití kvalitních materiálů, prodyšnost, voděodolnost a extrémně trendový design. Táto italská značka je proslavená svým úsilím, které vynakládá v oblasti inovací. Clarks – britská obuv, která je synonymem kvality, pohodlí a stylu. Napapijri - módní značka kombinující italský design se špičkovou kvalitou. Je věnována mladé generaci, aktivní, plné energie, lásky k životu a odvahy. Wrangler - jedna z nejkvalitnějších značek denimu, která nabízí širokou a inspirativní kolekci oblečení a obuvi. Tamaris - značka známá především svým pohodlím a vysokou kvalitou. Firma je součástí firmy Wortmann Holding, která je lídrem ve světovém trhu obuvi. Vagabond - švédská módní značka s mnoholetou tradicí zaměřená na navrhování a produkci unikátních bot. Salamander - první velká obuvní značka, která začala boty prodávat ve svých vlastních značkových prodejnách. Trendy kvalitní obuv ve skvělém designu. GUESS - módní značka, která začala jako společnost vyrábějící džíny, nyní je jednou z nejpopulárnějších módních značek na světě, která nabízí módní kolekce pro muže a ženy.

_________________________________________________________

Módní on-line klub Stilago Založen v říjnu 2010 jako nákupní on-line klub a ještě v témže roce vstupuje na český trh. Dnes působí již ve čtrnácti zemích střední i východní Evropy a Rusku. Od září má 5 milionů registrovaných členů. Stilago klub poskytuje až 85% slevy oproti standardním cenám v kamenných obchodech. Nabídka Stilago.cz je prezentována on-line, ale také jako jeden z mála módních klubů vydává svůj vlastní módní katalog.

Textový soubor:
Témata: Stilago, obuv, jaro, léto, Móda, Kreš | Region: ČR

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
Obrázek uživatele BON Media
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81