Vymazlete si svůj byt díky magazínu o bydlení

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 2.8.2017 | Média, marketing

Snad každému záleží na tom, jak vypadá jeho bydlení a to ať bydlí v rodinném domku nebo v bytě. Celkově udržování a zvelebování domu bývá kolikrát náročnější než u bytu, protože se musíte starat o stavbu jako celek a zároveň i o přilehlý pozemek. V bytě se však častokrát můžete potýkat s problémy s nedostatečným prostorem. Mnoho práce zabere i péče o zahradu. Máme zajímavost pro všechny kutily a nadšence do zvelebování obydlí. Tou zajímavostí je online magazín o bydlení, ve kterém si na své přijde zkrátka každý.

Byt i dům

V magazínu o bydlení Firsthome naleznete několik kategorií, které se zaměřují na bydlení v bytě nebo v domě. Každý typ bydlení samozřejmě přináší jiné starosti a radosti. V těchto kategoriích si můžete přečíst zajímavé články o tom, jak si ojedinělým a zároveň levným způsobem vybavit interiér, jak si poradit s malým prostorem, na jakou stínící techniku vsadit a mnoho dalšího. To ale není všechno. Dále naleznete v nabídce samostatnou kategorii, kterou je Interiér a Vy v ní najdete tipy a rady týkající se vybavování koupelen, kuchyní a pořizování nábytku.

Poraďte si s jakoukoliv zahradou

Zahrada a práce na ní, které je opravdu hodně, může pro někoho znamenat celoživotní koníček, kterého se nikdy nenabaží. Ačkoliv jsou i ti, kteří to berou jako nutné zlo. Lidé jsme různí a každý preferuje něco jiného. Každopádně ať milovníci zahrady a pěstitelé, tak i lidé, kteří se snaží pouze o její nutné udržování, jistě ocení zaměření magazínu Firsthome i na oblast týkající se zahrady. Nevíte si rady s tím, jaký si pořídit plot? Rádi byste si pořídili zahradní krb? Zvažujete klady a zápory zahradních stanů? Nevíte, jaký nábytek na zahradu je ten nejlepší? – Pak byste si měli i Vy přečíst články z rubriky zahrada. Protože odpovědi na tyto otázky, ale i mnoho dalších na Vás čeká v magazínu o bydlení.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484