Vybíráte matrace do dětské postýlky?

Zadavatel: BEOM.cz | 27.11.2018 | Reality, bydlení
Scarlett.cz
Autor fotografie:

Čekáte nový přírůstek do své rodiny a právě vybavujete dětský pokojík? Už máte vybranou krásnou a praktickou dětskou postýlku, ve které bude Vaše miminko trávit své první týdny a měsíce? Pak neopomeňte ani důkladný výběr matrace do dětské postýlky!

Kvalitní matrace do postýlky

Díky výběru té správné a komfortní matrace do dětské postýlky zajistíte svému děťátku nejen klidný spánek, ale taktéž i správný vývoj jeho páteře. To je pro novorozeňátka v prvních měsících života velmi důležité a jistě i Vy sami podle sebe uznáte, že kvalitní spánek má velký vliv. Pokud tedy máte vybranou postýlku, doporučujeme zvolit matraci samozřejmě nejen podle rozměru postýlky, ale také podle typu. Na trhu jsou k dostání slabší i silnější matrace, každá má pak jiné výhody a nevýhody.

Matrace do postýlky Scarlett

Český internetový obchod Scarlett.cz má v sortimentu své vlastní produkty, které slibují ověřenou kvalitu. Doporučit je může již mnoho spokojených rodičů a především pak dětí. Vybírat zde můžete klasické matrace o velikosti 120 x 60 cm nebo 140 x 70cm, skladem jsou ale samozřejmě i speciální matrace do kočárků, proutěných košů nebo kolébek.

Zdravotní matrace do dětské postýlky jsou například ve složení kokos – molitan – kokos, nebo PUR pěnou v kombinaci s paměťovou pěnou. Takové matrace jsou anatomické a ortopedické a přizpůsobí se tvaru těla děťátka a to má blahodárný vliv na spánek a vývoj jeho malého tělíčka.

Doplňky k matracím

V obchodě naleznete i mnohé praktické doplňky pro matrace do dětské postýlky. Těmi jsou nejen chrániče matrací a nepropustná prostěradla, ale rovněž i klíny k matracím, které zajistí vyvýšenou polohu při potížích s dýcháním nebo při dětském refluxu.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz