Kvalitní toaletní papíry za skvělé ceny

Zadavatel: BEOM.cz | 27.11.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Na českém internetovém obchodě Xobaly.cz naleznete široký sortiment s hygienickými potřebami. Ať už jsou to zásobníky nebo náplně přímo dělané do nich, či mnoho dalších produktů. Preferovanými značkami pro hygienu jsou zejména Katrin, Tork, nebo Laveli, které nabízí prvotřídní kvalitu za skvělé ceny a především dbají na možnost zakoupení velkoobjemových balení, která jsou určena pro malé, střední i velké odběratele.

Kvalitní toaletní papír

Například zde můžete zakoupit velice kvalitní toaletní papír. Vybírat můžete z různých druhů, z nichž každý má svá specifika. Je tedy třeba si říci, jaké máte nároky a co přesně potřebujete. Pak si stačí vybrat a z pohodlí kanceláře zakoupit.

Toaletní papíry Jumbo

Velké oblibě se těší například toaletní papír Jumbo. Jak už sám jejich název napovídá, jedná se o skutečně velké role toaletních papírů, které lze umístit do k nim určených zásobníků. Jsou snadné na údržbu, protože se nemusí tak často doplňovat a hodí se pro velice frekventovaná místa, jakými jsou například obchodní centra, školy nebo budovy s kancelářemi, kina či restaurace nebo divadla.

Toaletní papíry různých druhů a kvality

V nabídce internetového  obchodu samozřejmě najdete i klasické toaletní papíry v rolích, které se umisťují do menších zásobníků a jsou rozumné pro využití v klasických prostorách, kde je údržba na každodenním pořádku a frekvence návštěvníků tolik četná není. Zde stejně dobře poslouží například i toaletní papíry skládané, které se těší velké oblibě.

V nabídce máme také různé druhy kvality toaletního papíru. Od toho nejluxusnějšího a nejjemnějšího, až po standardní, které jsou vhodné pro ne příliš vytříbená místa. Vybírat a zakupovat můžete za skvělé velkoobchodní ceny.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz