Toaletní papír Katrin pro každou toaletu

Zadavatel: BEOM.cz | 27.11.2017 | Obchod, e-commerce
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Na českém internetovém obchodě KatrinCz.eu naleznete široký sortiment oblíbené a prvotřídní značky Katrin. Tato značka má široké zastoupení a tak v mnoha státech můžete najít produkty, které pomáhají udržet hygienu na nejvyšší možné úrovni. Ať už jsou to dávkovače na mýdla, zásobníky na papírové ručníky nebo průmyslové utěrky, či toaletní papír do zásobníků, včetně jich samotných.

Toaletní papír do zásobníku v různých velikostech

K dostání jsou různé velikosti toaletních papírů a především pak i různá provedení. Vybrat si můžete toaletní papír do zásobníku v malých rolích, které přijdou vhod na místech, která nejsou tolik frekventovaná. Dále máme v nabídce speciálně řešené toaletní papíry Katrin System, které mají po bocích plastové úchytky, díky nimž se zajistí v zásobníku automatická výměna prázdné role za plnou. Naprostou samozřejmostí v nabídce jsou i skládané toaletní papíry, které se těší velké oblibě. V neposlední řadě je pro Vás připravena i nabídka na jumbo role, které ocení všichni majitelé prostor s vysokou návštěvností. Údržba je velmi snadná a díky velkému objemu útržků v jedné roli pak i méně četná.

Tři kvality toaletního papíru

Protože značka Katrin dbá na celkovou ekonomickou výhodnost svých produktů, máte možnost výběru ze tří různých kvalit. Ať už zvolíte jakoukoliv z nich, jistě budete ve výsledku s poměrem kvalita – cena, spokojeni. Připravena je řada Katrin Basic, která je určena pro prostory, kde není očekáván příliš velký luxus. Červená řada Katrin Classic je určena například pro školy, kanceláře nebo obchodní centra. Zakoupit můžete i toaletní papír do zásobníku řady Katrin Plus, který se pyšní vysokou kvalitou a je vhodná na všechna prestižní a honosná místa, kde se očekává luxusnější vybavení.

Témata: toaletní papír do zsobníku, toaletní papír do zásobníků, toaletní papír Katrin | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz