Vysoké ceny pre predajcov meny Bitcoin v spoločnosti Miners Center

Zadavatel: Marketwired, LP. | 28.10.2015

WILMINGTON, DE--(Marketwired / Pressweb - October 26, 2015) - Spoločnosť Miners Center Inc. s radosťou informuje o veľmi výhodnej ponuke pre nákupcov meny Bitcoin. Spoločnosť Miners Center nakupuje menu Bitcoin (BTC) a ponúka za ne o 10 % viac než je ich trhová cena pri nákupe maximálne 50 BTC a vyššie percento dohodla aj pre čiastky presahujúce 50 BTC.

Viacerí sa asi zamýšľate nad príčinou zvýšeného záujmu tejto spoločnosti o menu Bitcoin. V spoločnosti Miners Center pracuje niekoľko ľudí so zázemím vo finančnej a ekonomickej oblasti a sú si istí, že vedia, čo robia. Zástupcovia spoločnosti oznámili, že doteraz nakúpili 15 000 BTC a do konca novembra 2015 plánujú získať ďalších 5 000.

Napriek tomu, že investície presahujú hodnotu 3 milióny dolárov, spoločnosť chce získať ešte viac a ponúka vyššie sadzby za nákup meny Bitcoin. V týchto týždňoch je ponuka o 10 % vyššia než je oficiálna sadzba zverejnená organizáciou Blockchain.

„S touto spoločnosťou sa snažíme dosiahnuť veľké ciele, a preto sme prijali túto stratégiu. V tejto etape sa zameriavame najmä na nákup čo najväčšieho množstva meny Bitcoin. Síce pracujeme s vymedzeným rozpočtom, no zatiaľ sme ho nevyčerpali. V tejto chvíli ešte nemôžeme zverejniť náš budúci obchodný plán, keďže by mohli naše nápady použiť naši konkurenti, čomu sa chceme vyhnúť. Mnohí sa môžu pýtať, čo zamýšľame, a viacerí určite spochybňujú zmysel nášho konania, keďže nakupujeme drahú menu Bitcoin, no riadime sa určitou stratégiou a sme si istí, že v blízkej dobe trh príjemne prekvapíme. Plánujeme obchodovať spôsobom, ktorý pridá trhu s kryptomenou ešte väčšiu hodnotu,“ vyhlásil Emilian Tourey, zakladateľ a CEO spoločnosti Miners Center.

O spoločnosti Miners Center Inc.

Spoločnosť obchodujúcu s kryptomenou Miners Center Inc. so sídlom v americkom štáte Delaware založilo a vyvinulo zopár odvážnych investičných profesionálov, ktorí uvideli obchodnú príležitosť za hranicami tradičných kapitálových trhov a zacielili sa na obchod s kryptomenou v úlohe média a dlhodobú investičnú stratégiu.

Spoločnosť riadia efektívnym spôsobom vďaka platforme, ktorá je ľahká na používanie, jednoduchému spôsobu kontaktovania prostredníctvom webovej stránky spoločnosti a e-mailov a nepretržitej online pomoci ponúkanej v časti chatu. Platby za obchodovanie sú bez akýchkoľvek poplatkov zo strany zákazníka a spoločnosť pokryje všetky zahrnuté náklady.

Spoločnosť Miners Center Inc. môžete kontaktovať prostredníctvom webovej adresy http://www.minerscenter.com, kde dostanete nepretržitú špecializovanú podporu v rámci časti chatu.

Emilian Tourey
315-245-8179
emilian@minerscenter.com

Marketwired, LP.