Firma Vlastimil Zelený ‒ START předala rekonstruovanou budovu přednímu dodavateli autoprůmyslu

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 27.6.2019 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - 27. 6. 2019: Tým firmy Vlastimil Zelený ‒ START předal v Praze firmě Valeo rekonstruovanou budovu pro vývojové prostředí THS (thermal systems). Celá rekonstrukce trvala 17 měsíců, v nové hale bude laboratorní zázemí pro 30 vývojových inženýrů.

Rekonstrukce zahrnovala bourací práce, opravy stávající střešní krytiny a nosných konstrukcí, provedení nových základů pro ocelové konstrukce technologií, vytvoření nových prostor uvnitř objektu a celou řadu dalších stavebních prací. Technologická část zakázky mimo jiného obsahovala dodání kompletní elektroinstalace a vzduchotechniky, rozvod vody a kanalizaci, klimatizaci budovy a technologické chlazení.

„Nejzajímavější zkušeností pro naši firmu byla vestavba akustické komory a montáž dvaapadesátitunové ocelové konstrukce ve stávající hale,“ říká vedoucí stavby Stanislav Schütz.

THS představuje systém pro řízení tepelné energie, což v případě automobilů se spalovacími motory významně vede k nižší spotřebě paliva, ke snížení emisí CO2 a jiných nečistot, u hybridních a elektrických aut prodlužuje životnost baterie.

Valeo je celosvětovým dodavatelem automobilek. Jako technologická společnost navrhuje inovativní řešení pro chytrou mobilitu se zvláštním důrazem na autonomní řízení a snižování emisí CO₂.

::

Rodinná firma Vlastimil Zelený ‒ START podniká ve stavebnictví už od roku 1990. Zaměřuje se zejména na oblast pozemního stavitelství: bytová a administrativní výstavba, rekonstrukce památkově chráněných objektů, snižování energetické náročnosti budov a realizaci vodohospodářských projektů. Podnik provozuje i vlastní prodejny: stavebniny v Jihlavě a v Brtnici, kde sídlí, a tamtéž prodejnu a servis zahradní a malé zemědělské techniky Stihl. Firemním cílem je nabízet co nejširší a zároveň nejkvalitnější škálu produktů a služeb, příznivé ceny, kvalitní servis a odborné poradenství.

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon dsc_0286.jpg692.61 KB
Image icon dsc_0003.jpg715.76 KB
Image icon dsc_0221.jpg876.21 KB
Image icon dsc_0246.jpg732.83 KB
Image icon dsc_0267.jpg890.15 KB

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3