VTB Capital posouvá Sberbank z první pozice pro výzkumné týmy z celého Ruska v průzkumu Institutional Investor

Zadavatel: Marketwired, LP. | 27.6.2014 | Finance, ekonomika

Deutsche Bank zůstává nejlépe hodnocenou neruskou firmou ve výročním průzkumu.

NEW YORK, NY--(Obchodní správa - 23. Června 2014) VTB Capital se vrací na vrchol výzkumných týmů z celého Ruska, ve výročním hodnocení Institutional Investor nejlepších analytiků v zemi na obchodní straně, posouvajíc minulo ročního vítěze, Sberbank CIB, o stupínek níže na druhé místo.

Kompletní výsledky průzkumu jsou k dispozici na www.institutionalinvestor.com.

VTB Capital a Sberbank získali 14 a 13 umístění, v tomto pořadí, ve 12 sektorovém průzkumu. Znamená to zisk dvou sektorů pro VTB Capital; celkové výsledky Sberbank zůstali na stejné jako minulý rok.

Analytici VTB Capital jsou zastoupeni v každé kategorii kromě jedné - ironií je, že firma chybí v sektoru Finanční služby - a mají dvojí zastoupení v třech dalších kategoriích: Korporátní dluh, Kapitálová strategie a Průmysl.

Analytici Sberbank jsou zastoupeni v každém sektoru, a dva mají zastoupení v sektoru Korporátní Dluh.

Deutsche Bank se vrací na třetí místo s deseti zastoupeními. Následovaná je Bank of America Merrill Lynch, která se drží na stabilním čtvrtém místě, i když se její celkový výsledek zlepšil o dvě umístění, na celkově sedm.

Dvě firmy sdílejí páté místo, každá s pěti umístěními: Morgan Stanley, která se zlepšila o jedno umístění a UBS, která se minulý rok vůbec neumístila.

Tyto výsledky odrážejí názory téměř 350 investičních profesionálů a více než 240 institucí, které spravují odhadovaných 208 miliard dolarů v ruském kapitálu a aktivách s pevným výnosem.

Minulý rok, na desáté výročí Výzkumných týmů z celého Ruska, Institutional Investor uvedl, že jenom tři osoby se dostali do výběru každoročně od roku 2004, kdy průzkum začal. Evgeny Gavrilenkov a Alexander Kudrin z Sberbank a Alexander Kazbegi z Renaissance Capital. Všichni tři se tento rok vracejí: Gavrilenkov se po sedmé v řadě umístil na prvním místě v Ekonomice; Kudrin má druhé místo v strategii aktiv s pevným výnosem a Kazbegi zopakoval druhou pozici v Telekomunikacích.

Pro další informace kontaktujte prosím Alyssa Walker na awalker@iiresearchgroup.com anebo (212) 224-3677.

O Institutional Investor
Vstupujíc do páté dekády, Institutional Investor se konzistentně vyznačuje v rámci popředních světových finančních publikací převratnou novinařinou a pronikavým psaním, kterým poskytuje nenahraditelné informace pro globální publikum. Dále, Institutional Investor nabízí zázemí pro originální průzkum a hodnocení které slouží jako respektovaná mírka ve finančním průmyslu. Pro další informace navštivte prosímwww.institutionalinvestor.com.

Kontakt:
Alyssa Walker
awalker@iiresearchgroup.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374