3 důvody, proč začít se stavbou rodinného domu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 27.3.2014 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Rádi byste se přestěhovali do vlastního? Preferujete domek, který si sami postavíte než kupovat nějaký, který si před vámi postavil někdo jiný? Výhoda vlastního bydlení je nepopiratelná. Sami si navíc postavíte domek, který bude přesně odpovídat vašim představám. Cenový rozdíl mezi výstavbou a koupí již postavené nemovitosti dnes opravdu není výrazný.

Prvním důvodem pro zahájení stavby teď na jaře jsou nízké úrokové sazby, které stále provázejí hypoteční úvěry. Musíme říci, že vyřízení hypotéky nikdy nebylo jednodušší. Přijdete do banky, doložíte vše potřebné, připojíte pár podpisů a můžete začít čerpat svůj hypoteční úvěr. Druhým důvodem pro stavbu je, že pokud snadno dosáhnete na finanční prostředky teď, rozhodně nemá smysl čekat. Nikdo totiž neví, jaká situace bude za několik let.

Dalším důvodem pro zahájení stavby je stále nízká cena stavebních prací. Se stavební firmou si tak můžete usmlouvat velmi výhodné podmínky. S výběrem vhodného úvěru vám jistě pomůže spolehlivý hypoteční poradce z firmy Hypomakléři.cz, kterému svěříte svá přání a možnosti.

Témata: hypotéky | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1