Refinancování hypotéky se vám vyplatí

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 27.2.2014 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Fixujete svůj hypoteční úvěr? Pak se na jeho refinancování připravte s předstihem. Určitě máte spoustu detailů, které byste na něm chtěli změnit. Ať už vám nevyhovuje datum splatnosti, ke kterému se peníze strhávají z vašeho účtu, nebo výše měsíční splátky. V rámci refinancování si toto vše a ještě mnohem více můžete upravit.

Při refinancování hypotéky není radno otálet. Jestliže si budete dávat načas, je možné, že si ani nestihnete u banky domluvit výhodnější podmínky. Už s předstihem tedy oslovte konkurenci své hypoteční banky a chtějte vědět, co vám nabídnou, když k nim převedete svůj úvěr. Navíc v rámci refinancování můžete učinit třeba i mimořádnou splátku nebo si splácení celkově lépe rozložit.

Splácení hypotéky může být trochu depresivní. Přece jen se jedná o půjčku, kterou budete splácet 20, 30 nebo i 40 let - pro mnoho lidí je to až do konce života. Samozřejmě záleží, v jaké výši tento úvěr čerpáte. S hypotečním poradcem z www.hypomakleri.cz zvládnete vše rychle a jednoduše zařídit. Specializuje se nejen na vyřizování hypoték, ale i na jejich refinancování.

Témata: hypotéky, refinancování hypotéky | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1