Bachovy esence: unikátní elixír na vaše nálady

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 27.2.2014 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Určitě to znáte, že ne vždy se cítíte v pohodě a plní energie. Navíc každý si sebou neseme nějaké povahové vlastnosti, se kterými nejsme až tak spokojení. Někdo je příliš přecitlivělý, jiný málo komunikuje, třetí zase na mnoho podnětu reaguje podrážděně až agresivně. S těmito vlastnostmi se rozhodně nemusíte naučit žít, díky Bachovým esencím se vám je možná podaří potlačit.

Existuje celkem 38 Bachových esencí. Je tedy opravdu z čeho vybírat a divili bychom se, kdybyste si ani jednu z nich nevybrali. Nikdo z nás totiž není dokonalý, každý má nějaké své neduhy, se kterými bojuje. Bachovy kapky jsou unikátním řešením, jelikož jsou čistě přírodního charakteru a neobsahují tak žádné škodlivé látky.

I jejich výroba podléhá přísným kontrolám. Výtažky ze všech bylin se konzervují v alkoholu. Vzniká tak unikátní roztok vhodný pro krátkodobé i dlouhodobé užívání. Hodí se pro lidi a také pro zvířata. Kvalitní Bachovy esence zakoupíte na webu www.lecivazahrada.cz.

Témata: Bachovy kapky, Bachovy esence | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1