Jak nás ovlivňuje zeleň

Zadavatel: GIT.cz | 27.1.2016 | Reality, bydlení
Rezidence Vltava - Ihned k nastěhování
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Zelená tráva, keře, stromy, okrasné květiny… zkrátka příroda. Víte o tom, že je důležité, žít v krásném prostředí a obklopovat se přírodou? Ta totiž ovlivňuje naše zdraví, posiluje dobrou náladu a léčí narušenou psychiku. Procházky v krásném prostředí působí pozitivně na mysl, běh nebo jízda na kole zlepšují náladu a zvyšují sebevědomí. Je proto důležité, jak to vypadá v okolí vašeho bydliště. Možná si teď řeknete, že lidé na venkově to mají jednodušší, ale kde najít přírodu uprostřed města nebo dokonce v Praze? Nic není beznadějné. Víte o tom, že i v centru Prahy vznikají developerské projekty, které nabízejí bydlení nejen v centru dění, ale i v centru přírody? Příkladem je rezidence v Karlíně, kde najdete luxusní byty na nábřeží, s výhledem na řeku a celý objekt je obklopen přírodou. Místní obyvatelé si tak mohou užívat procházky v parcích, ale také pod stromy podél řeky, mohou se protáhnout na blízkých sportovištích, a přesto to nemají daleko do rušných pražských ulic.

Ráno si můžete zaběhat, odpoledne vyjít na procházku nebo na piknik. Stromy a křoviny vám dodají energii a blahodárně zapůsobí na vaši psychiku. Stromy a keře vám v létě poskytnou potřebný stín, na podzim vás romanticky pohladí, v zimě podpoří kouzlo vánočních svátků a na jaře rozzáří okolí veselými barvami. Zkrátka si cestou domů nebo z domu dopřejete relax v přírodě. V přírodě, kterou máte přímo u svého domova.

Zeleň v okolí bydliště ocení také maminky na mateřské dovolené, které pravidelně vyrážejí na procházky. Ale stromy, keře a travnaté plochy jistě udělají radost i pejskařům a hlavně jejich čtyřnohým mazlíčkům.

Příroda a zeleň v okolí novostaveb jsou tedy velmi důležité. Je rozdíl, za se nastěhujete do běžné „králíkárny“, ze které v tom lepším případě vidíte jen beton nebo rovnou okna další „králíkárny“. Okolí, výhled, parky by měly být dalším důležitým bodem při výběru nemovitosti. Vždyť na okolí budete nejen koukat z okna, ale denně jím procházet. Nezapomeňte, že příroda léčí, uklidňuje a hlavně vykouzlí úsměv na tváři!

Rezidence Vltava - park

Témata: novostavby praha, luxusní byt, developerské projekty praha, novostavby, novostavby v Praze, novostavba, moderní byt, byt praha prodej, developerské projekty v praze, byt v centru prahy | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389