Luxus začíná v posteli

Luxusní čalouněné postele BETLER
Zadavatel: GIT.cz | 27.1.2015 | Reality, bydlení
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Luxus je bezesporu snem všech lidí - alespoň v nějaké oblasti. Luxusní automobily, luxusní domov, luxusní dovolená. Oblastí je spousta a každý si nalezne tu svou. Víte však, na jakou důležitou oblast by se rozhodně nemělo zapomínat? Na postele. Nejenže může taková postel  podtrhnost osobitost interiéru bytu, její funkční účinky přeci jenom výrazně převyšují ty estetické.

Nemůže být sporu o tom, že - v parafrázi na slavné motto - dobrý spánek je tím nejlepším základem dne. Ovšem nejen dne, avšak i života jako takového. Statisticky vzato totiž přibližně třetinu života strávíme spánkem - což je více než jakoukoliv jinou činností. Zdravý a luxusní život tak tedy v podstatě začíná v posteli.

Mezi značky vysoké kvality patří postele Betler. Širokou nabídku společnosti odhalíte na její webové prezentaci - www.postele-betler.cz. Naleznete v ní i aktuální ložnicový trend, čalouněné postele.

Luxusní čalouněné postele Betler disponují moderním čistým designem, který je doslova nadčasový. A navrch se při jejich výrobě nezapomíná na praktičnost. Většina postelí z bohatého portfolia společnosti je vybavena objemným úložným prostorem. Čalounění je také snadno udržovatelné, může se pochlubit dlouhou životností, a navíc je velice příjemné na dotek.

Postele-BETLER - čalouněná postel

Toužíte-li ovšem po ještě vyšší třídě luxusu, postele Betler nabízejí také kožené postele, nebo  takzvané boxspring (či vysoké, kontinentální) postele, velice oblíbený druh lůžka ve Spojených státech, Anglii a skandinávských zemích, které se skládá hned ze tří vrstev: korpusu s pružinovým jádrem, kvalitní pružinové matrace o výšce přibližně dvacet centimetrů a ještě vrchní matrace zvané topper.

Postele Betler jsou také již v základní ceně vybaveny kvalitním lamelovým roštem. O váš pohodlný spánek tak bude bezpodmínečně postaráno.

Témata: Čalouněné postele, Čalouněná postel, Čalouněné postele s úložným prostorem, Luxusní postele, Luxusní postel, Vysoká postel, Manželská postel, Manželské postele, postele, Postele s úložným prostorem | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389