Zárubně a dveře dodají vašemu domovu jednotný styl a to se počítá

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 27.1.2014 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Když se bytový designér Michal Kubálek někdy rozhlédne po domácnostech klientů, kteří si vyžádali jeho služby, má jasno. I kdyby se snažil sebevíc, nemá to smysl, pokud se nezmění některé zásadní věci které rozhodují o celkovém dojmu více než výmalba stěn a doplnění bytu či domu krásnými textiliemi. „Jakmile narazím na to, že v domácnosti jsou staré a nevzhledné zárubně a oprýskané dveře, někdy dokonce nejednotné, snažím se zákazníkům vysvětlit, že by měli začít právě u nich,“ vysvětluje Kubálek.

dveře a zárubně

Zárubně a dveře jsou totiž pro celkové vyznění domácnosti mimořádně důležité a pokud nejsou hezké, budou na sebe zbytečně poutat pozornost, kterou by si přitom dle představ obyvatel zasloužilo něco docela jiného.  Existuje přitom tolik možností řešení, stačí se rozhodnout pro některou z nich, například:

• dveře masivní nebo z MDF materiálu
  • dveře s laminátovým povrchem nebo s fólií
  • dveře jednokřídlé nebo dvoukřídlé
  • dveře klasické křídlové nebo posuvné
  • dveře historizující nebo moderní
  • dveře interiérové nebo vchodové

Je přitom možné volit zárubně a dveře co nejméně nápadné, které budou ve světlých odstínech nebo klidné tmavší dominantní, ovšem v tom případě je potřeba zároveň hodně pracovat s barvou podlah a nábytku, ale prostor nepůsobil přehlceně. Podle bytového designéra Kubálka je zkrátka důležité, aby si to, jaký má být výsledný dojem, lidé uvědomili ze všeho nejdříve a podle toho pak pořizovali nejen zárubně a dveře, ale i další nábytek či doplňky.

Velkou výhodou je, že veškeré zárubně a dveře se dají bez problémů vybrat a objednat on line v klidu domova, kdy můžete například s partnerem v debatě probrat, co by se vám nejvíce líbilo. Lhůta dodání přitom není dlouhá, takže se budete moci z nových dveří a zárubní radovat už brzy po svém rozhodnutí.

Témata: zárubně a dveře | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.