Myslete na svoje bezpečí i na bezpečí vaší rodiny

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 26.9.2017 | Obchod, e-commerce

Máte rodinu? V tom případě nám jistě dáte za pravdu, že jejich bezpečí je pro vás vždy na prvním místě. Zvláště pak co se týče dětí, jsou rodiče velice opatrní. A to je jedině dobře. Už jako malým dětem nám naši rodiče kladou na srdce, že zdraví máme jen jedno a naším úkolem je střežit jej jako oko v hlavě. Tuhle myšlenku si s sebou přenášíme i do dospělosti, kdy se jí snažíme předat dál - našim dětem. Vyskytne-li se možnost, jak sobě a celé rodině zajistit bezpečí, neměli bychom váhat. A vy taky ne!

Důležité je být vidět

Určitě vám neunikla nově vzniklá povinnost udaná státem, že chodci musí být vidět. Zvláště v tomto období, kdy je velice brzy tma a čím nám bude zima blíže, tím dříve se bude stmívat. Děti společně s rodiči často chodí ven i za tmy, například když jdou domů z kroužků. Proto myslete na to, abyste vy i děti byli dobře vidět a to nejen pro řidiče. Dobrou volbou jsou reflexní vesty, které se dají pořídit jak pro dospělé, tak i pro děti a které zajistí, že vás nikdo nepřehlédne.

Ochrana před úrazem i blátem

Pokud máte malé děti, určitě víte, že jsou někdy jako utržené ze řetězu. Nezastaví je ani špatní počasí, ba naopak bláto a louže jsou pro ně obrovským lákadlem. Když s nimi jdete ven a trávíte čas třeba na zahradě, jste svědky toho, jak se původně čisté oblečení jako mávnutím kouzelného proutku mění k nepoznání. V takovém případě oceníte praktické dětské montérky, které poslouží nejen jako ochrana před znečištěním, ale díky kvalitnímu materiálu mohou zabránit i úrazu: nehrozí tak vysoké riziko škrábnutí, odřených kolen atd.

Pohodlí je příjemná třešnička na dortu

Jistě nám dáte za pravdu, že pohodlné oblečení, které krásně sedí na těle, nikde netlačí, neřeže nebo jeho materiál nekouše či neškrábe, je jakousi třešničkou na dortu. A proč byste si takový luxus nemohli dopřát i vy? Vyzkoušejte trička Adler a na vlastní kůži vyzkoušejte, že i na pohled obyčejné tričko, jež tvoří základ každého outfitu, může být pohodlné a příjemné.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484