Servis PC a péče o výpočetní techniku kvalitně a levně

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 26.6.2014 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Jsou věci, jejichž skutečnou hodnotu naplno poznáme až ve chvíli, kdy o ně přijdeme. Jednou z nich je kvalitní a spolehlivá výpočetní technika. Dokud vše funguje jak má, je všechno v pořádku a vznikající problémy většinou nemají tendence se připomínat předem. Když už se problém skutečně vyskytne, velmi často jde o fatální problém, který může způsobit nenahraditelné škody.

Přestane-li fungovat počítač v domácnosti, je to maximálně ku zlosti. Pokud při závadě přijdete o data, například o videa z rodinné dovolené, je to k velké zlosti. Nezbývá než se obrátit na specializovanou firmu, která se pokusí zachránit co nejvíc.

Jakmile se ale vyskytne problém s výpočetní technikou v kanceláři, rázem je problém daleko větší. Nefunkční počítačová síť dokáže chod úspěšné firmy zcela paralyzovat a následky mohou být nejen otrávení zákazníci a finanční ztráty, ale i ztráta nenahraditelných dat a ohrožení samotné existence firmy.

Pozdě bycha honit, říká se v takové situaci, kdy je každý moudrý a přesně ví, co se mělo udělat. Daleko lepší je proto vědět nejen co se udělat mělo, ale co se udělat má. Je to jednoduché: Na podobné věci se má myslet dopředu a kromě nutného zálohování dat je třeba o počítače a výpočetní techniku jako takovou správně pečovat.

Pravidelný a kvalitní servis Vaše výpočetní technika jednoduše vyžaduje, abyste se na ni mohli vždy stoprocentně spolehnout. Můžete se do pečování o Vaši techniku buď pustit sami, ale to vyžaduje určité znalosti a čas, nebo na to můžete najmout pracovníka, ale to je zase spojeno se starostmi a zařizováním zaměstnaneckého poměru a další komplikace.

Nejjednodušší možností je tak svěřit servis PC profesionálnímu partnerovi, který se ve vlastní režii postará o vše potřebné. Společnost Artex Informační systémy nabízí kompletní péči o Vaši výpočetní techniku. Nabízíme Vám garantovaný servis, díky kterému se budete těšit z bezproblémového chodu počítačové sítě.

Naše služby zahrnují servis všech pracovních stanic a serverů, včetně komplexní poradenství a zprostředkování nákupu vhodného hardwaru i softwaru za výhodné ceny. Díky nám můžete mít vyřešenou počítačovou bezpečnost správným nastavením všech bezpečnostních prvků sítě a pravidelnou aktualizací veškerého softwaru. Ušetřit můžete starosti s licencemi k používanému softwaru, protože vše důležité zařídíme za Vás.

Součástí našich služeb je i nepřetržitý monitoring důležitých součástí informačních systémů tak, abyste se o případných závadách dozvěděli včas a mohli jsme společně předejít případným škodám. Jakmile už k nějakým závadám dojde, budete se moci spolehnout na okamžitý servisní zásah, který minimalizuje jakékoliv prostoje a hrozící škody. Zaměstnáváme zkušené profesionály, které neustále doškolujeme tak, aby Vám byli schopni nabídnout kvalifikovaný servis i na těch nejmodernějších zařízeních.

Skladem držíme většinu počítačových součástek. Při případné závadě tak nebudete muset zbytečně čekat na dodání náhradního dílu. S námi ušetříte i nemalé finanční prostředky, protože si od nás budete moci výhodně pronajmout hardwarová zařízení, jejichž nákup by pro Vás byl neefektivní.

Jsme připraveni nabídnout Vám ten nejlepší servis výpočetní techniky. Vaše počítače a počítačové sítě se pro Vás stanou nástrojem k práci, který budete jen používat. O všechno ostatní se postaráme my. Přestaňte už ze sebe dělat ajťáky, když máte důležitější práci. Nechte to na nás a hoďte starosti s výpočetní technikou za hlavu.

Témata: Servis PC | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.