Stěhování bytů svěřte profesionálům

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 26.6.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Stěhovali jste již někdy svépomocí veškerý nábytek a vybavení bytu? Jistě tedy víte, kolik úsilí stěhování bytu stojí. Hodiny a hodiny práce, domluva kamarádů na nošení nábytku a mnoho dalších problémů. I když se velice snažíte nepoškodit skříň při přenosu z pátého patra do vozíku připojeného za autem, ne vždy se zadaří. Stěhování bytu tak znamená spoustu odřeného nábytku, nervozitu a obavy. Řekněte, není snazší zavolat profesionálům?

Řídíme se heslem „Stěhuji levně“ a rychle. Stačí se spolehnout na odborníky a přenechat nám stěhování bytů. Získáte tak spousty výhod. Cena za stěhování přes pracovní týden je naprosto stejná jako přes víkendy. Nemusíte tak spěchat z práce, abyste v pondělí odpoledne dohlédli na stěhováky. A to jen proto, abyste nemuseli připlácet za práci o víkendu. Samozřejmostí při stěhování bytu pak je profesionální montáž a demontáž nábytku. Žádné stěhování patrových postelí vcelku!

Potřebuji přestěhovat, zn. levně a rychle!

Žádné obavy, ne nadarmo se jmenujeme Stěhuji levně. Navíc máte stoprocentní jistotu, že se veškeré věci dostanou z místa A do místa B. Vše pečlivě zabalené a ochráněné proti otřesům, poškrábání a jiným újmám. Ke stěhování bytů s profesionály navíc získáte obalovou fólii zdarma. A jak to funguje? Jednoduše! Kontaktujete nás a domluvíte si setkání s naším dispečerem přímo u Vás doma. Není problém případně poslat pouze nezávaznou poptávku. Jak je libo.

Poté už jen stačí vyčkat na návštěvu našeho technika. Získáte zdarma nacenění stěhování bytu, dozvíte se, kolik pracovníků bude třeba a zvolíte vhodný termín stěhování. Věřte, že na dochvilnost si opravdu potrpíme. Nabízíme Vám navíc možnost účasti na převozu, ať už přímo ve stěhovacím voze či v doprovodném osobním voze. Kde jinde získáte stěhování bytu na míru než u nás?

Témata: stěhování bytů | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.