Dodatkové služby realitních kanceláří, které si zajisté zaslouží vaši pozornost

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 2.6.2021 | Reality, bydlení

Realitní kanceláře už dlouhou řádku let nejsou jenom o tom, že se prodávají a nakupují nemovitosti. Moderní kanceláře dokáží pomoci majitelům nemovitostí s mnohem větším procentem věcí, než tomu bylo kdykoliv předtím a některé doplňkové služby vás dokáží svými možnostmi opravdu zaujmout. Dnes si některé z těchto služeb probereme a sami uvidíte, jestli vás realitní kanceláře jako happyhouse-sprava.cz dokáží plnohodnotně zaujmout.

Znáte pojem garantovaný nájem?

Garantovaný nájem je pojem, při němž vašemu podnikání dodá realitní kancelář jistoty, na níž jste dříve nebyli zvyklí. Pokud pronajímáte vlastní nemovitost, tak musíte čelit i možnostem že pronajímatelé zkrátka nebudou plnit závazky, nebo se dostanou do situace kdy toho nebudou schopni.

Garantovaný nájem v tomto případě znamená, že si realitní kancelář pronajme vaši nemovitost a poté ji bude pronajímat podle vámi smluvených podmínek. Díky tomu vy budete mít vždy svoje peníze garantované a případné problémy s obsazeností nebo placením řeší kancelář už bez vás. Služba může vzdáleně připomínat i jiné služby, jako například správa bytů nebo činžovních domů.

Už i realitní kancelář vás dokáže přestěhovat!

Stěhování je vždycky spousta bordelu a nervů a jen málokdy jde během stěhování všechno tak jak si naplánujete, nebo jak by jinak mělo jít. Realitní kanceláře to ví velice dobře a proto už i ony nabízejí možnost pomoci při stěhování vašich nemovitostí.

Takzvaná služba „retargeting“, což je v překladu něco jako „pře-cílení“ znamená stěhování, jenže o level vyšší. Jedná se o profesionálně koordinované a celkově řízené přemístění, které nemusí využívat jenom soukromé osoby. Služba je totiž jako dělaná pro firmy, které například potřebují svoji klientskou podporu, nebo prodejnu přesunout do nové lokality a nemají k tomu vlastní personální zdroje.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484