Přemýšlíte o prodeji nemovitosti v hlavním městě? Poradíme vám, jak prodat výhodně a rychle!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 2.6.2021 | Reality, bydlení

Na prodeji nemovitostí se dají hledat celé desítky výhod i nevýhod. Ty jsou do značné míry ovlivněny i věcmi, na které nemovitost jako taková vliv rozhodně nemá. Jednou z těch nejzákladnějších je především geografické položení lokality. Pokud se ale bavíme o nemovitostech v Praze, tak je její postavení buď výhodné, nebo ještě výhodnější. V dnešním článku si řekneme jak ideálně postupovat v prodeji a také to, jakou kvalitní realitní kancelář Praha nabízí.

Prodej na vlastní pěst, nebo realitní kancelář? Zvažte rizika!

Každého majitele nemovitosti už určitě napadlo, že by bylo fajn prodávat nemovitost jen na vlastní pěst. Rozhodně tím ušetříte dost peněz za provizi realitnímu makléři a popřípadě také smluvní procenta z prodeje. Je tady rozhodně jedno velké „ale“. Tím je fakt, že si realitní makléři rozhodně neberou peníze za typ služby, kterou by si jinak za normálních okolností každý smrtelník dokázal zařídit sám.

Realitní kanceláře vám nabízejí pomocnou ruku hned v několika ohledech, ve kterých se bez zkušeností a školení rozhodně nemáte šanci orientovat. Prvním ohledem je bezesporu správně nastavení ceny nemovitosti. Pokud nastavíte cenu příliš vysoko, tak pochopitelně nabídka zůstane nevyužitá. Naopak nikdo nechce prodělat na rychlém prodeji pomocí podstřelené ceny, která vede k finanční ztrátě.

Jakou realitní kancelář Praha nabízí?

Jednou z realitních kanceláří s dlouhou tradicí je happyhouserentals.com. Jedná se o rozšířenou a dlouhodobě zavedenou kancelář se spoustou pravidelných spokojených klientů. Prodej a nákup je hlavním, ale rozhodně ne jediným oborem podnikání. Takže i v případě, že potřebujete jakoukoliv pomoc s nafocením nemovitosti, nebo dokonce uvažujete o jejím pronájmu, tak ve zmíněné kanceláři máte svoje jistoty.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484