Kterým šperkem uspokojíte i tu nejnáročnější klientelu?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 26.1.2018 | Obchod, e-commerce

Šperky neodmyslitelně patří do života drtivé většiny z nás. Dávno neplatí, že by se o ně zajímaly pouze ženy. I stále více mužů nachází v doplňcích jisté kouzlo a s jejich pomocí hravě dotvoří jakýkoli zvolený outfit. Nutno ale dodat, že není šperk jako šperk. Některé kousky můžeme pro jejich nízkou kvalitu považovat za laciné cetky, jiné si ale díky svému provedení, propracovanému designu i použitým materiálům zaslouží naši pozornost. Takové šperky jsou totiž třešinkou na dortu, která dokáže potěšit i tu nejnáročnější klientelu.

Nadčasový design

Jestli se o špercích něco ví, pak skutečnost, že jsou věčné. Šperky Nialaya jsou toho jasným důkazem. Jednou z jejich největších předností je nadčasový design, který si dokáže okamžitě získat vaši pozornost. Kombinace tradičních i méně známých materiálů z těchto šperků tvoří skutečné poklady, které jednoduše budete chtít mít ve své sbírce.

Kvalitní ruční práce

Ptáte se sami sebe, proč jsou šperky Nialaya tak výjimečné, netradiční a ojedinělé? Čím se liší od tisíců kousků další drobností a doplňků, které jsou na trhu se šperky k dostání? Stojí za tím pečlivá a kvalitní ruční práce, díky které je každý kousek originál. Hotové umělecké dílo, které se může pyšnit prvotřídními materiály. Mezi šperky značky Nialaya najdete jak kousky vyrobené z proslulého zlata nebo stříbra, tak i kousky kombinující drahokamy, polodrahokamy, ruthenium či diamanty.

Budete je milovat

Chcete-li pro sebe nebo pro někoho z vašich blízkých skutečnou třešničku na dortu, pak navštivte e-shop nia-sperky.cz, kde si můžete vybrat z pestré palety dámských i pánských šperků. Ženy si zde mohou pořídit slušivé náušnice či decentní i výrazné prsteny, muži naopak originální a vkusné náramky nebo řetízky s přívěskem.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484