Bezplatný dokument bílé knihy: Maloobchod se ve Velké Británii dosahuje v oblasti omnichannel nabídky vyspělosti

Poznatky od více než 100 maloobchodních prodejců pro zajištění současného i budoucího růstu
Zadavatel: Marketwired, LP. | 26.11.2015 | Finance, ekonomika

QUEBEC CITY, QC Společnost OSF Global Services, omnichannel poskytovatel profesionálních služeb, dnes oznámila zveřejnění nové studie, která analyzuje vývoj omnichannel technologií, tzn. technologií využívajících maximálně veškeré komunikační kanály, mezi maloobchodními prodejci ve Velké Británii.

Partnerské společnosti Demandware, e-Spirit, Internet Retailing a OSF Global Services zveřejnily tento informativní dokument po dokončení průzkumu u více než 100 maloobchodních prodejců ve Velké Británii, kterým položily otázky ohledně vyspělosti jejich omnichannel nabídky z hlediska nejnovějších technologií a rostoucích očekávání spotřebitelů.

Prostřednictvím 14 otázek, které zahrnovaly např. „Máte globální přehled o zásobách napříč všemi svými kamennými obchody?“ a „Využíváte již marketingová řešení založená na lokalizaci?“, partneři zjistili, že maloobchodní trh nejen evidentně reaguje na měnící se chování zákazníků, ale projevuje také velkou konkurenceschopnost, přičemž zaostával jen malý počet maloobchodních prodejců.

Autoři dokumentu v závěru uvádějí reakci odborníků na tato zjištění a také pět akčních bodů, které pomohou čtenářům rozšířit svoji maloobchodní praxi o obohacení omnichannel nabídky.

Společnost OSF Global Services poskytuje dokument k bezplatnému stažení na svém OSF Commerce webu e-commerce služeb.

O společnosti OSF Global Services

Za více než deset let si společnost OSF Global Services získala postavení důvěryhodného poradce v oblasti cloudových technologií a integrátora technologií, který umožňuje společnostem dosahovat úspěchu při řešení nejzávažnějších úkolů rychle se měnícího světového obchodního prostředí. Díky odbornosti v oblasti vývoje cloudových a mobilních aplikací, podnikových řešení CRM, špičkovým platformám e-commerce a integrovaným řešením správy obsahu úzce spolupracujeme s pracovníky klientů, abychom pochopili jejich obchodní požadavky, vyvinuli na míru šité technologie a bezproblémově je integrovali s kriticky důležitými aplikacemi. Další informace o službách a odborných zkušenostech společnosti nebo chcete-li se obrátit na odborníka na řešení, navštivte web http://www.osf-global.com.

Všechny ochranné známky a obchodní názvy zde uvedené jsou majetkem příslušných vlastníků a práva k nim jsou tímto uznaná.

Kontakt:
OSF Global Services
pr@osf-global.com
1-(888)-548-4344

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired