Rozjeď RockOperu

Staň se součástí RockOpery a pomož nám tvořit nové zážitky!
Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 24.8.2015 | Kultura, hudba, divadlo
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Již několik let provozujeme první divadlo pro rockery. Nyní bychom chtěli nabídnout obyvatelům Prahy a Holešovic také rockový klub zaměřený na mladé začínající kapely. Bez tebe to ale nepůjde.

RockOpera Praha existuje od roku 2006. V roce 2010 jsme se usadili v divadle v pražských Holešovicích s hledištěm ve tvaru půlkruhové arény pro 768 diváků.
Jsme první divadlo pro rockery. V našich operách hrajeme živě a nahlas, spojujeme koncert tvrdé rockové a metalové hudby s nadčasovými dramatickými příběhy v divadelním zpracování. Navíc zažijete akrobatické a artistické výkony, ohnivou a světelnou show, nový cirkus, a uslyšíte špičkové hlasy: Kamil Střihavka, Honza Toužimský z Arakainu, Viktor Dyk, Vlasta Horváth, Pavla Forest, Jiří Zonyga a řada dalších. Autoři všech našich rockových a metalových oper jsou přední čeští hudebníci Milan Steigerwald a Pavla Forest.

Rádi bychom RockOperu Praha každý víkend otevřeli příznivcům mladých začínajících rockových a metalových kapel. Zároveň bychom chtěli tímto způsobem do našeho prostoru přilákat nové publikum, které má z prostředí divadla obavy. Chceme ukázat, že i divadlo může patřit rockerům a stát se příjemným místem pravidelného setkávání.

Naším cílem je nabídnout návštěvníkům příjemnou atmosféru, nízké vstupné, kvalitní dramaturgii, dobré pití a nekuřácké prostředí. Na místě už máme k dispozici pódium se závěsnými konstrukcemi, bar, pokladnu, kavárnu, toalety a zázemí. Potřebujeme koupit ozvučovací a osvětlovací techniku a prostředky na řádný rozjezd klubu v prvních měsících.

Společně s vaší pomocí bychom rádi nový klub otevřeli už 31. prosince 2015. Jako hlavní hvězda by vystoupila kapela King Size našich autorů Milana Steigerwalda a Pavly Forest - z jejich původní tvorby čerpáme i v našich operách. Čím víc peněz se podaří vybrat, tím krásnější a příjemnější prostředí pro vás připravíme. Na zahajovací party chceme koncertně uvést také několik písní z našich oper.

Vaše podpora nás zavazuje a chtěli bychom se vám za ní odvděčit. Proto jsme připravili balík netradičních odměn - zboží a zážitků, které běžným způsobem získat nelze.
Více informací a místo, kde se můžeš zapojit: www.hithit.com/rockopera

Témata: rock opera hudba hithit crowfounding | Region: ČR

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
Obrázek uživatele BON Media
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81