Letní sleva na odstranění pigmentace, zubního kamene i vyšetření

Odstranění pigmentace, zubního kamene i vyšetření
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 25.6.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - V létě přemýšlíte o dovolené nebo už se na ni těšíte a povinnosti házíte za hlavu. Ale i při letních radovánkách si často uvědomíte, že byste měli udělat něco pro své zdraví a krásu. Zubní ordinace Praha přichází s nabídkou letních akčních slev na některé zákroky dentální hygieny. Slevu až 25 % můžete mít například na odstranění pigmentových skvrn ze zubů, odstranění zubního kamene ručním způsobem nebo ultrazvukem, dále na parodontologické vyšetření či fluoridaci a instruktáž správného čištění zubů. Zubní lékař vám navíc poradí, co dělat, abyste měli svůj chrup v dobrém stavu.

Dentální hygiena je důležitá pro vaše zdraví i krásu

Vyšetření na parodontózu je velmi důležité, protože neřešení problémů vás může vyjít později hodně draze. Naše zubní ordinace Praha vám pomůže s prevencí. Parodontóza je bakteriální onemocnění, které ohrožuje dásně a způsobuje uvolňování zubů a jejich vypadávání.  Důležitá je proto ústní hygiena.  Toto onemocnění je zpočátku nenápadné, projevuje se krvácením z dání a zápachem z úst, později však přechází do závažné fáze a léčení je o to komplikovanější. Využijte naši výhodnou slevu u tohoto zákroku dentální hygieny a nechte si vyšetřit svůj chrup.

Výhodná letní sleva! Dejte si pozor na parodontózu

Dentální hygiena zahrnuje i další zákroky. Odstranění zubního kamene se musí provádět pravidelně. Tvoří se ze zubního plaku a později už nejde vyčistit jen zubním kartáčkem. Opomíjení tohoto problému může vést k závažnějším onemocněním, například až k parodontóze. Zubní lékař po posouzení stavu může zubní kámen odstranit ručně nebo ultrazvukem. Odstranění zubního kamene ultrazvukem je naprosto bezbolestné. Naše zubní ordinace Praha v rámci výhodné letní slevy odstraní i nehezké pigmenty na zubech a aplikuje fluoridový gel ke zpevnění a ochraně zubů. Využijte výhodné slevy, která platí do 31. 8. ve všech ordinacích společnosti J&B Medic – zubní ordinace Praha.

Témata: zubní ordinace Praha, rovnátka, ošetření zubů | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.