Dovolená Itálie, místo, kde se mísí antika s vyhřátým mořem

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 25.6.2014 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Odpočinek, slunce a víno. Kdo by odolal? Dovolená Itálie přináší osvěžení ve Středozemním moři a dobrodružství mezi antickými ruinami. Zapomeňte na výpravy za českými zříceninami a místními hrady. Itálie Vám ukáže svoji historickou tvář, kterou s Čechami nelze srovnávat. Je libo exkurze do Kolosea, anebo byste raději zavítali do benátských uliček? Dovolená Itálie Vám umožní obojí. Vyrazte s námi na dalekou cestu za báječnými prázdninami.

Do jedné ruky mapu námořního města Florencie, do ruky druhé výbornou italskou zmrzlinu. Abyste se mohli vypravit do tohoto přímořského státu bez obav, vsaďte na prověřenou cestovní kancelář. Color travel je sázkou na jistotu, uvidíte. Jednoduchá objednávka přes internet, žádné složité návštěvy kamenné pobočky. Exkluzivní ceny, kvalitní ubytování a profesionální přístup. Ať už zvolíte dovolenou Itálie či návštěvu nedalekého Chorvatska, s Color travel můžete vycestovat naprosto v klidu.

Skvělé ubytování a nízké ceny, to je dovolená Itálie

Lákala Vás vždy návštěva této země ve tvaru boty? Nejvyšší čas naplánovat týdenní, desetidenní či dvoutýdenní pobyt. Které místo ale pro dovolenou Itálie zvolit? Raději pláže poblíž romantických Benátek, olivové háje Toskánska? Či snad přímo hlavní město Itálie – Řím? Na škodu nejsou ani úvahy o italských ostrovech. Navštivte webové stránky Color travel a udělejte si jasno, kam letos zavítáte.

Dovolená Itálie nabízí hned několik druhů ubytování. K dispozici Vám jsou tradiční hotely, bungalovy, ale také viladomy. Volit můžete také mezi vlastní stravou a ostatními typy stravování. V každém případě nezapomeňte vyzkoušet italské tradiční delikatesy, ať už proslulou pizzu, zmrzlinu, anebo pravé italské těstoviny. Ale co hlavně, pojeďte s námi!

Témata: Dovolená Itálie | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.